Unboxing kawaii Blippo Bag 🎁 Japanese goodies + Giveaway

Japanese goodies

A trecut deja prea mult timp de când doream să vă prezint ce minunății am primit în punguța Blippo din seria Kawaii Box, însă am avut parte de o perioadă mai aglomerată care nu mi-a permis să fac tot ce doream.

Dacă mai țineți minte, acum mai mult timp am primit o cutiuță Kawaii Box în care se regăseau numeroase chestii japoneze. Fie ele jucării, produse dulci sau te miri ce carnețele, toate mi s-au părut simpatice și m-am bucurat să pot împărți această bucurie și cu voi.

Pentru că și azi am acest noroc, ca o mulțumire pentru susținerea oferită în cei 3 ani de booktube, am zis să vă ofer șansa, împreună cu cei de la Blippo, de a câștiga și voi un Blippo bag extrem de K A W A I I!!!

Ca să vă puteți înscrie, trebuie să vă folosiți de “formularul” de mai jos unde vă sunt puse mai multe condiții pentru a obține mai multe șanse de câștig!! Nu cred că mai sunt multe de zis. Vă urez mult succes și sper să vă placă această surpriză!!

Concursul este deschis pentru toți urmăritorii Secretele Cărților și câștigătorul va fi ales cu random de către Blippo și anunțat de mine în descrierea clipului și prin e-mail sau altă modalitate de contact. Aștept de la voi, în termen de 72h un răspuns cu toate datele pentru premiu.

REGULI
1. Lăsă pe blog sau la clip un comentariul cu numele (și orice dorești) de participare ca să te pot contacta!!
2. Poți să mă susții cu un subscribe și like la canalul și clipul meu. 🙂
3. Mult succes!

Secretele Cărților Blippo Giveaway

Mi-am dorit portofele mici, na portofele!

De câteva luni m-am plâns că nu mai am un portofel mic (pentru gentuțele mici) în care să îmi încapă și mie buletinul, niște bani și cardurile sau alte lucrușoare. După ce am primit un protofel mic de ziua mea (încape tot ce trebuie în el!), m-am trezit cu încă 3 portofele (de tip coin purse) în punguța magică de la Blippo!! Wooo!

Am primit un Pikachu pufos, un pepene vesel și moale și un fel de portofel iepure roz. Nu doar portofelele au fost atracția sacului Blippo, ci și evantaiul genial pentru vară (mă tot răcoresc cu el în clip), pisica gri rotundă și squishy (o să îi zic Neko), stickerele decorative pentru mobil, brățara bună pentru mers la plajă, breloacele în formă de dulciuri, pulverizatorul cu pisică, clamele cu fructe, pieptenele 2 în 1, ochelarii Hello Kittyinfo tag-ul galben cu macarons pentru bagaje și card holderul cute cu alpaca!

Merită să cumperi săculețul Blippo?

Te întrebi dacă această punguță își merită banii? Mie mi se pare că are un preț foarte bun (aproximativ 14 euro) pentru tot ce oferă și chiar este o idee bună de cadou pentru cineva. Desigur, dacă ești fan al chestiilor drăguțe și a tot ce ține de Japonia, o punguță Blippo sunt sigură că te va ferici!! Poate poți găsi lucruri asemănătoare pe internet, dar fie sunt mai scumpe, fie va dura mult până le-ai putea cumpăra pe toate.

Nu e mai bine să ai toate obiectele drăguțe cumpărate la un loc și să te poți bucura de un unboxing plin de drăgălășenie?? ^_^ Eu aș mai lua pe viitor un Blippo bag pentru că am fost extrem de mulțumită de tot ce s-a regăsit interiorul săculețului (care, btw, este super fain și numai bun de umplut cu te miri ce!). Am sesizat că au mai multe tipuri de săculeți Blippo, așa că aveți de unde alege: unul cu stickere, unul cu stationery, unul cu plușuri (I want it!!).

Asta nu este tot! Transportul este gratuit!!! 😀 Ce mai aveți de zis acum?

Unboxing kawaii Blippo Bag 🎁 Japanese goodies

2017-09-09T10:53:20+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree