Fiecare lună are și motivul ei de bucurie: cărțile noi din bibliotecă de la Cartepedia. Îmi place ca de la o lună la alta pot să descopăr atât cărți noi cât și apariții mai vechi pe care nu am apucat să le citesc. Lectura mi-a fost alături în multe momente grele așa că vă recomand și vouă acest hobby relaxant! Există cărți pentru toată lumea și sigur găsiți ceva pe placul vostru.

Nu există nu se poate de Andreea Marin

Andreea Marin este o personalitate pe care mereu am admirat-o. Cu toate că nu-i cunosc viața personală am admirat-o din umbră pentru calmitatea de care dă dovadă în situații dificile, pentru feminitate pe care o emană și multa muncă depusă de-a lungul carierei sale. Să nu mai zic de vocea blândă pe care o are și aspectul fizic + ținutele impecabile!

Rating 4/5

Cartea Nu există nu se poate a apărut la Bookzone și m-am bucurat foarte mult să o găsesc pe site-ul Cartepedia. Este o carte cu un design plăcut. Cuprinde 41 de povești din viața unor oameni mari care au reușit să facă un impact în rândul lumii prin munca lor.

Lectura e plăcută, potrivită pentru orice perioadă a zilei. Este o carte inspirațională care te ajută să fii încrezător în propriile tale puteri în timp ce te îndeamnă să îți urmezi visurile. Simți un blocaj în viață sau o neîncredere în tine? Poveștile acestea reale prezentate sub forma unor interviuri s-ar putea să te ajute.

Rating 5+/5

Seria Tronul de Cleștar de Sarah J. Maas

Ușor ușor mă apropii de a avea toată seria Tronul de Cleștar de Sarah J. Maas. 📚 Sunt curioasă ce fel de cărți preferați voi: hardback sau paperback? Seria aceasta am ales să o citesc în varianta cartonată. Cu toate acestea, pot zice că noua ediție paperback arată fain…poza de pe cotor mi se pare de efect. 😍

Vouă vă plac seriile? Ați citit seria asta? Mie îmi place la nebunie cum începe….o serie fantasy destul de complexă, cu magie, mistere, romantism și multe secrete, dar și cu o protagonistă deosebită.

Am adăugat în bibliotecă Regina umbrelor. Tronul de cleștar (Vol. 4) – HC și Imperiul furtunilor. Tronul de cleștar (Vol. 5) – PB (voi face o rocadă ca să am varianta cartonată-în caz că vreți, am văzut ambele ediții pe Cartepedia: Imperiul furtunilor. Tronul de cleștar (Vol. 5) – HC).

Calaena Sardothien este o binecunoscută asasină. După ce a fost închisă și supusă la multe munci dificile, destinul Calaenei va fi pregătit pentru ceva mult mai măreț, dar neplăcut.

Libertatea ei stă în mâinile regelui care o angajează pentru niște crime… iar tânăra nu dorește să omoare pentru rege. În peisaj apar și două personaje masculine care îi intră fetei sub piele. Misterele din trecut încep să se dezvăluie iar Calaena este nevoită să se împartă între libertate, iubire și destinul regatului.

Dacă vă plac seriile fantasy care vă liniștesc în timp ce vă țin prinși într-un carusel de întâmplări și mistere, Tronul de Cleștar este și pentru voi. Sarah J. Maas este un autor care scrie foarte bine și chiar mă bucur să am aproape două serii complete de la ea.

Voi ce bilanț al cărților aveți vara asta? Aveți cărți noi? Ați reușit să citiți? Mai aveți o lună la dispoziție. 📚

HAUL CĂRȚI 📚 Andreea Marin, Audrey Hepburn, Complexul fetei cuminți, Seria TOG