Bună, eu sunt Simona, o visătoare născută şi crescută la malul Mării Negre. Îmi place să desenez, să citesc, să fac poze, să mă uit la filme, seriale și anime, să fiu inspirată de toate lucrurile pe care natura le are de oferit. Sunt un copil la suflet, şi îmi place să inventez, să explorez, să visez şi să mă uit după stele chiar şi când ele nu sunt acolo. Sunt pasionată de mult prea multe lucruri în același timp și mereu am o grămadă de planuri prin minte așa că poți descoperi mai multe dintre secretele mele pe acest site.

Secretele Simonei a luat naştere pe 14 februarie 2012 sub denumirea de Secretele Cărților datorită pasiunii pentru citit (și a dorinței de a mă elibera de sesiune 😋 ). Cu toate că în tot acest timp am avut plăcerea să fac postări cât mai diverse, în 2014 am adus blog-ul la un nou nivel, întrucât am devenit din ce în ce mai inspirată de blogosferă şi am simţit că varietatea mă va ajuta să mă regăsesc mai bine. 😊 În 2017 Secretele Cărților a devenit Secretele Simonei întrucât această denumire înglobează mai bine interesele și pasiunile mele.

Te invit să vezi și secțiunile mele de pasiuni și de lifestyle, unde postez pe cât de des posibil lucruri faine din viața mea de zi cu zi. ^_^

Dacă doriți să îmi adresați întrebări, o puteți face accesând pagina de Contact sau pagina mea de facebook, iar eu vă voi răspunde cât pot de repede.

 

🌸 Mulţumesc mult pentru vizită și te mai aștept cu mare drag pe aici! 🌸