Smart Data Print – Servicii pentru office în Constanța

Servicii pentru un office complet

Biroul este unul dintre spațiile unde m-am regăsit și încă mă regăsesc des lucrând la diverse proiecte și idei. Tot ce ține de office a fost mereu o parte care m-a atras și mi-a făcut plăcere să am cât mai multe ustensile și gadgeturi care să mă ajute să activez în social media, în lucrul pentru blog sau în proiectele mele creative. 😍

Sunt multe momente când am nevoie să apelez la o serie de servicii profesionale pentru a-mi duce la bun sfârșit task-urile pe care le am în minte.

De aceea, pentru a-mi printa o serie de documente sau fotografii am nevoie să folosesc des imprimanta. Încărcarea cartușelor nu este ceva ce fac foarte des, dar îmi place să apelez la firmele specializate când vine vorba de acest aspect.

La Smart Data Print am descoperit o serie de servicii care mi s-au potrivit pentru necesarul din office-ul meu și am fost mulțumită de serviciile oferite de aceștia în Constanța. Această firmă există încă din 2013 și este un one stop shop cu o serie de servicii precum ar fi: print & scan, încărcare cartușe, ștampile și ajungând chiar spre zona de service & mentenanță pentru laptop/desktop, servicii de realistică, actualizare hărți GPS, service telefoane, cărți de vizită, flyere, afișe și birotică.

Smart Data Print

În Constanța cât și în împrejurimi, Smart Data Print oferă transport gratuit la ridicare și livrare pentru cartușe și tonere sau calculatoare ce trebuiesc preluate la sediu. Dacă ești în căutare de servicii de calitate superioară la prețuri bune, efectuate într-un timp cât mai rapid, Smart Data Print sigur ți s-ar potrivi. 😉

La Smart Data Print beneficiezi și de o gamă diversificată de echipamente și piese, comercializare de echipamente second hand sau refurbished cu garanție inclusă și licență (licență doar la refurbished).

La incarcarea cartușelor și tonerelor, la fiecare a 3-a încărcare este oferit un cadou. Pentru companii, există și parteneriate de tip abonament lunar pentru externalizarea serviciilor IT.

Pentru mai mult informații și un acces mai ușor, poți apela la informații Smart Data Print și prin social media, așa că îi poți urmări pe conturile de Facebook și Instagram.

Consider că sunt momente când trebuie să apelăm la ajutorul prefesioniștilor pentru a avea parte de un randament cât mai bun atunci când lucrăm. Pentru a menține un office complet, nu poți să te descurci mereu de unul singur, oricât ți-ai dori. 😅

La ce apelez de obicei pentru a-mi menține office-ul:

 • încărcarea de cartușe: apelez destul de des la imprimantă așa că trebuie să îi ofer des o mentenanță completă;
 • uneori apelez la profesioniști pentru serviciile de print & scan;
 • pe viitor aș avea nevoie de o serie de cărți de vizită pe care să le creez împreună cu specialiștii;
 • mentenanța laptop-ului și a desktop-ului o realizez mai rar, însă la probleme mai grave cer și ajutorul profesioniștilor.

Tu apelezi la servicii profesionale pentru office-ul tău? Preferi să te descurci cu ceea ce se află în office la tine sau simți nevoia de a te orienta spre profesioniști? La ce apelezi cel mai des? 😘

2019-02-06T23:18:20+00:00

7 Comments

 1. Anca February 7, 2019 at 9:31 am - Reply

  Nu stiam ca exista cineva si pentru acest domeniu, ma refer la intretinerea imprimantei. A mea sta uitata in cutie, cand o sa o folosesc o sa tin cont de sfaturile tale.

 2. Lucia Mihaela Curea February 7, 2019 at 4:25 pm - Reply

  Intotdeauna las profesioniștii să își facă treaba, așa am și eu o pauză, și ei au de lucru și cercul se închide.

 3. Andrea Chitic February 7, 2019 at 11:57 pm - Reply

  Și eu apelez la profesioniști. Cel mai des pentru cărți de vizită, flyere, afișe, încărcări de cartușe. E cel mai bine așa.

 4. Catalina Coman February 8, 2019 at 1:34 am - Reply

  Mereu apelez la profesionisti, cand vine vorba de chestii de genul. Recent mi-am facut carti de vizita. Acum trebuie sa merg sa imi incarc cartusele de la imprimanta.

 5. Rokolla February 8, 2019 at 1:40 am - Reply

  Eu prefer sa apelez la profesionisti. Mi se pare genial ca pot veni la trine acasa cu cartusele si daca as fi din Constanta nu as ezita sa apelez la ei

 6. Cristina Barbieru February 8, 2019 at 11:13 am - Reply

  Cred ca e importants a apelam la profesionisti daca vrem sa evoluam. Nu stiam de Data print service, dar am sa apelez la ei daca va fi cazul.

 7. Pulbere de stele February 8, 2019 at 10:04 pm - Reply

  La multe maruntisuri ma pricep singura, dar cand vine vorba de reparatii, nu ma bag, apelez la o firma tip service office.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree