ootd tinuta zilei pentru o plimbare de iarna cizme calduroase sketchers de pe bonprix

O plimbare prin Piața Ovidiu din Constanța

That festive time of the year..🤗 Mai sunt și zile cu soare (unele cu soare cu dinți) de care merită să ne bucurăm. În perioada aceasta cel mai mult îmi place să am o ținută comodă și să mă plimb pentru a admira decorațiunile frumoase din oraș. 😍 Am stat cam mult în casă și mă bucur când am puțină energie ca să admir orașul. 🌟 Odată cu ieșirea mea m-am decis să iau la purtare noua mea achiziție, niște cizme Skechers maro care sunt deja printre preferatele mele.

Cizmele cu blăniță Skechers mi-au ținut de cald și au fost super comode la mers. Nici nu le-am simțit pe timpul plimbării și chiar mi-au ținut cald! Am nimerit o zi rece, cu vânt care aducea răcorimea mării pe piele așa că m-am bucurat pentru că îmi alesesem haine și accesorii potrivite.

Sunt o fire meteosensibilă așa că atunci când vine frigul, am nevoie de haine și încălțăminte cât mai călduroase (și ușoare dacă e posibil). Noile mele cizme Skechers luate de pe Bonprix sunt suficient de ușoare ca să mă mișc în voie.

Decorațiuni festive frumoase

Îmi place să mă plimb prin centrul vechi al Constanței iar în perioada aceasta a anului totul arată foarte drăguț. Decorațiunile de iarnă sunt minunate și am fost tare curioasă să văd ce modele au fost alese pentru acest an.

Sper să pot ajunge să le văd și pe timp de noapte deoarece luminițele sigur oferă cadrului un vibe extrem de plăcut și liniștitor.

Cu ocazia aceasta vreau să vă urez un an nou mai bun, plin de fericire și bucurii. Sper că reușiți să aveți parte și de un concediu frumos și să vă încărcați bateriile. În cazul meu cam acesta este planul pentru prima perioadă din ianuarie. Sper să îmi iasă.

La voi cum este decorat orașul? Care sunt încălțările voastre preferate care vă însoțesc la plimbare?

ootd tinuta zilei pentru o plimbare de iarna cizme calduroase sketchers de pe bonprix

CE AM PURTAT:

👢 Cizme Skechers 91242195 – BONPRIX

Geacă tip biker imitație piele întoarsă cu blăniță – Stradivarius

Blugi skinny – Stradivarius

Geantă Shōen – Anekke

Fes roz cu moț

Eșarfă moale din cașmir

ootd tinuta zilei pentru o plimbare de iarna cizme calduroase sketchers de pe bonprixootd tinuta zilei pentru o plimbare de iarna cizme calduroase sketchers de pe bonprix ootd tinuta zilei pentru o plimbare de iarna cizme calduroase sketchers de pe bonprixootd tinuta zilei pentru o plimbare de iarna cizme calduroase sketchers de pe bonprix ootd tinuta zilei pentru o plimbare de iarna cizme calduroase sketchers de pe bonprix ootd tinuta zilei pentru o plimbare de iarna cizme calduroase sketchers de pe bonprix ootd tinuta zilei pentru o plimbare de iarna cizme calduroase sketchers de pe bonprix ootd tinuta zilei pentru o plimbare de iarna cizme calduroase sketchers de pe bonprix ootd tinuta zilei pentru o plimbare de iarna cizme calduroase sketchers de pe bonprix