5 motive pentru care imi place sa cumpar din dm

Cumpărăturile au devenit o normă pentru fiecare dintre noi. Unii ajungem în magazine zi de zi, alții mai rar, fiecare în funcție de timp și preferințe. Depindem deseori de cumpărături, fie că este vorba de mâncare sau de produse pentru casă sau pentru răsfățul personal.

De ce să ajungi în drogheriile dm

Pentru mine mersul în magazinele fizice a devenit obositor, fapt pentru care îmi place să revin în acele magazine unde știu că revin cu plăcere și găsesc și produsele mele preferate. În acest sens, aleg să merg deseori în drogheriile dm unde am parte de experiențe frumoase și de produse ce mi se potrivesc.

În ultimii ani am găsit din ce în ce mai multe produse utile și la prețuri bune. Se găsesc o mulțime de produse: pentru gătit, gustări, băuturi răcoritoare, produse pentru casă (pentru igienizare, curățenie, decor etc.), produse pentru bebeluși, copii și mame, produse pentru igiena personală, produse de frumusețe feminină și masculină și multe altele.

1. Teme deosebite abordate de dm

Lunar când ajung în dm descopăr teme interesante pe care dm le pune în valoare. În această toamnă m-am bucurat să fiu inspirată de culorile vibrante precum este VIVA MAGENTA sau RED ORANGE. Chiar mi-am achiziționat un ruj și o ojă în culoarea minunată de roz vesel care mie mi se potrivește și care simt că merge de minune cu toamna.

2. Evenimente ce susțin sănătatea

Vara aceasta am participat la Caravana Sănătății, proiect organizat de dm în mai multe orașe. Acest proiect de susținere a sănătății feminine, în special, mi-a plăcut mult și sper să se repete. Atât eu cât și alte persoane am putut să ne facem o evaluare corporală și am primit și niște sfaturi de la nutriționist.

Astfel de evenimente sunt importante pentru a ne ajuta să înțelegem că putem fi puternice ca femei atunci când ne îngrijim sănătatea, când avem un stil de viață echilibrat, când oferim corpului o igienă intimă delicată ș.a.

Sper să mai aud și pe viitor de astfel de inițiative care ne susțin puterea și dorința de a ne ajuta unii pe ceilalți.

3. Mărci proprii și produse atractive

În dm când ajung mereu mă uit la produsele marca lor. Sunt produse precum cele de la dmBio, Balea, Alverde, Jessa, ș.a. Acestea îmi atrag atenția deoarece apar și multe noutăți, în special în funcție de anotimp.

Vara găsim o varietate de produse marca sun dance dedicată protecției solare, pe când iarna ne așteaptă surprize interesante, seturi cadou, măști faciale simpatice. Vă îndemn cu drag să aveți răbdare pentru a le inspecta în magazin.

Designul produselor este și el foarte frumos, lucru care cred că e important în ziua de azi pentru un consumator. De asemenea și prețul este tare bun….

4. Prețuri bune prin conceptul MEREUAVANTAJOS

Vă spuneam adineaori de prețuri bune. Nu doar produsele marca dm au prețuri faine, dar și altele din portofoliu. Conceptul MEREUAVANTAJOS din dm e deosebit și util pentru clienți. Este conceptul care mă ajută să aleg produsele mele preferate la prețuri nemodificate așa că mereu am profitat de acest aspect și am cumpărat produsele necesare.

Prin ce se remarcă acest concept:

  • timp de minim 4 luni, produsele marcate cu eticheta specială nu își modifică prețul (găsiți marcat din ce data nu a fost majorat prețul)
  • îți este mult mai ușor să cumperi din nou produsele preferate cu care ești obișnuit
  • salvezi timp prețios deoarece mergi fix la produsele pe care le cunoști
  • economisești bani știind că prețul nu e modificat

5. Cupoane de reducere și concursuri

În funcție de campaniile desfășurate, dm ne invită să ne bucurăm de beneficiile de a fi clienți fideli. Astfel, în anumite perioade am primit cupoane de reducere sau premii surpriză descoperite prin intermediul unor lozuri.

La anumite branduri se desfășoară și concursuri minunate, cu premii deosebite precum sunt vacanțele. Eu una mă uit cu atenție pe la rafturi ca să aflu mai bine ce promoții, concursuri și surprize au loc.

Cam acestea sunt doar câteva dintre beneficiile de a merge în drogheriile dm. De ani de zile revin cu drag. Simt că de-a lungul timpului dm a evoluat mult și se implică pentru a ne oferi nouă, clienților, o experiență cât mai bună, în timp ce au și grijă de planetă.

Voi sunteți fani ai drogheriilor dm? Ce vă place cel mai mult să cumpărați? Care beneficii vă atrag cel mai mult?