fantastic beasts and where to find them book unboxing

Weekend-ul trecut am văzut adaptarea cinematografică pentru Fantastic Beasts and Where to Find Them (și a fost awesome!! mai multe detalii despre asta într-o viitoare postare/clip), iar acum mă bucur de lectura cărții cu același nume!!

Cei de la Books Express mi-au făcut o surpriză faină de tot, trimițându-mi cartea Fantastic Beasts and Where to Find Them. The Original Screenplay de J.K. Rowling. Imediat cum am primit coletul de la curier, m-am apucat de unboxing, și am fost așa de entuziasmată!

Cartea a fost ambalată așa de frumos, ambalajul simplu fiind transformat de cei de la Books Express într-o valiză asemănătoare cu cea a lui Newt Scamander, protagonistul poveștii. ^_^

fantastic beasts and where to find them book unboxing

Nu a lipsit mesajul interesant lipit pe pachețel, mesaj ce spunea: “If found please return to Newt Scamander”. Mi s-a părut un detaliu simpatic, și m-a făcut să mă întreb ce animale fantastice voi regăsi atunci când deschid ambalajul.

fantastic beasts and where to find them book unboxing
fantastic beasts and where to find them book unboxing

Primele nebunii care au văzut lumina zilei, au fost 3 semne de carte minunate, marca Books Express (pe al treilea am uitat să îl fotografiez), și un sticker drăguț cu Micul Prinț: “All grown-ups were once children… But only few of them remember it.”.

Cred că la fiecare comandă efectuate, Books Express trimit semne de carte și stickere de acest tip. Eu aveam laptopul cam golaș, iar acum el a devenit plin de stickere de acest tip. O să fac o postare în care să vă prezint transformarea. ^_^

semne de carte si sticker books expressfantastic beasts and where to find them book unboxing

Am ajuns cu pași repezi și la cartea pe care o așteptam cu mare drag. Fantastic Beasts and Where to Find Them. The Original Screenplay arată absolut genial, și mă întreb dacă voi ați citit-o cumva (în caz că ați fost pe la târgul de carte) sau dacă sunteți entuziasmați de ea.

O să vă discut despre carte și film cât de curând posibil, dar vă asigur că sunt geniale. Vi le recomand pe ambele, mai ales laolaltă!! Cred că fac un combo magic! ^_^

fantastic beasts and where to find them original screenplay book

books-express.ro

UNBOXING Fantastic Beasts and Where to Find Them