recenzie carte o vrajitoare ingrozitoare loveste din nou jill murphy editura arthur

Rating 5/5

Recomandare de lectură: O vrăjitoare îngrozitoare lovește din nou de Jill Murphy

Am petrecut witchy weekend vibes cu mica vrăjitoare Mildred la Academia de Vrăjitoare a doamnei Cackle. Am avut parte de un weekend însorit și plăcut alături de o nouă aventură împreună cu personaje faine din lumea vrăjitorilor.

O vrăjitoare îngrozitoare lovește din nou” de Jill Murphy apărută la editura Arthur este volumul 3 din seria lui Murphy, o serie pentru copii care e foarte frumoasă. M-am bucurat să pătrund din nou în castelul unde se petrec vrăji și năzbâtii și să văd cum Mildred e din nou pusă la încercări.

recenzie carte o vrajitoare ingrozitoare loveste din nou jill murphy editura arthur

Lumea vrăjitorească e mereu magică

Îmi place această serie deoarece e hazlie și relaxantă și-mi amintește de serialul cu același nume pe care-l mai vedeam pe vremuri pe TVR2, iar în prezent mă bucur că e disponibil pentru doritori și pe Netflix.

În acest nou volum, Mildred revine la școală, dar are din nou emoții pentru că știe că este predispusă la a face prostii, la a strica lucruri și a nu asculta de sfaturile profesorilor. Când noua colegă de clasă Enid Nighshade se alătură, Mildred nu știe ce o va aștepta. Se pare că Enid o va băga pe Mildred de multe ori în bucluc iar fata își subliniază în continuare reputația de vrăjitoare îngrozitoare.

Cartea se citește ușor și îmi place că autoarea a inclus și o serie de desene care să ne ajute să înțelegem mai bine cum arată personajele și de ce pățanii au parte.

recenzie carte o vrajitoare ingrozitoare loveste din nou jill murphy editura arthur

Lumânarea cu tematică de vrăjitoare

Lumânarea Paddywax Apotechary Orange Zest & Bergamot e un bun companion pentru lecturile mele curente. Mirosul plăcut citric și floral e pe placul meu și mă înviorează fapt pentru care îmi place să îi dau foc atunci când citesc și uneori când lucrez la birou.

M-a atras mult gama aceasta de lumânări Paddywax deoarece are recipiente cu un aspect cumva medicinal și am simțit că se potrivește bine și alături de o carte cu vrăjitoare. Cumva și cromatica e asemănătoare așa că m-am bucurat atunci când am pus lumânarea lângă lectură. Pentru orice cititor, o lumânare faină este o idee frumoasă de cadou așa că recomand să vedeți ce accesorii și cadouri au cei de la Libris acum pe site, lumânările fiind doar o mică idee de dar pentru a face fericit un cititor în această primăvară.

Pentru mine primăvara înseamnă culoare, cărți și liniște sufletească și încerc în fiecare anotimp și zi să devin mai relaxată și calmă pentru a-mi spori starea de bine și sănătatea. E destul de greu să facem acest lucru în societatea agitată în care trăim, dar nu e imposibil.

Voi știați de cărțile cu “O vrăjitoare îngrozitoare”? Sau poate vă aduceți aminte de serial? 😘 Ce activități vă relaxează în această primăvară?

recenzie carte o vrajitoare ingrozitoare loveste din nou jill murphy editura arthur recenzie carte o vrajitoare ingrozitoare loveste din nou jill murphy editura arthur recenzie carte o vrajitoare ingrozitoare loveste din nou jill murphy editura arthur recenzie carte o vrajitoare ingrozitoare loveste din nou jill murphy editura arthur recenzie carte o vrajitoare ingrozitoare loveste din nou jill murphy editura arthur