recenzie carte ispita wicked jennifer l armentrout

Rating:3/5

Recomandare de lectură: Ispită de Jennifer L. Armentrout

Elfi, vânători de elfi, lupte, spiriduși și o poveste de dragoste? Sună bine, nu? 🙋🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ Ispită este volumul 1 din seria Wicked și începe destul de bine. O carte lejeră care e destul de catchy. Cu toate acestea îi ofer doar 3/5 pentru că e o lectură previzibilă care pune accent prea mare pe o relație “incendiară”. 😂 Pe cât de mult îmi plac cărțile romantice aceasta nu e musai pe stilul meu. Dacă vă plac cărțile lejere cu elemente supranaturale s-ar putea ca seria să fie pentru voi. 🤗

Misteriosul Ordin

Alături de alții asemenea ei, Ivy Morgan face parte dintr-un misterios Ordin. Ea are datoria de a-i vâna pe elfi și de a-i proteja pe oameni. Elfii sunt creaturi infiltrate printre oameni și profită de aceștia hrănindu-se din viața lor pentru a și-o prelungi pe a lor.

Partea paranormală a cărții ia amploare odată cu evoluția acțiunii lucru ce mi-a plăcut. Mi s-a părut fain faptul că în acest volum avem parte și de elemente de amuzament, spiridușul Tink fiind deseori un punct de plecare pentru schimburi de replici hazlii.

recenzie carte ispita wicked jennifer l armentrout

Povestea de dragoste

La capitolul poveste, cartea este destul de previzibilă. Protagonista noastră Ivy este o persoană închisă în ea din cauza tragediilor petrecute în viața ei: moartea familiei, pierderea iubitului. În momentul în care Ren Owens își face apariția în cadru, Ivy începe să simtă lucruri pe care nu le-a mai simțit demult iar așa numitul “Ochi Verzi” o să îi dea viața peste cap.

Cu toate că am înțeles tragediile prin care cele două personaje au trecut, mi s-a părut destul de pueril să-i văd cum se depărtează unul de altul din cauza lipsei de comunicare și cum Ivy aruncă cu replici acide asemenea unei adolescente care se răzvrătește. Tensiunea sexuală crește între cele două personaje și nu neg că unele momente te fac să citești mai repede și să fii și tu curios de ce urmează, dar tot mi s-au părut niște scene nu pe gustul meu (așa cum e momentul în care personajele dansează mult prea senzual și devin erotici când ei aveau o misiune periculoasă în desfășurare și erau expuși la pericole 😂).

Probabil este o serie mai captivantă pentru tineri sau pentru iubitorii de cărți cu elemente de supranatural. E o carte lejeră, se citește repede și e destul de plăcută.

Am încercat puține cărți scrise de Jennifer L. Armentrout și pot spune că până acum doar una singură mi-a plăcut mult și mi s-a părut mai profundă și bine realizată: “Să nu spui niciodată pentru totdeauna”. Sunt curioasă dacă alte cărți de-ale ei îmi vor fi pe plac deoarece am citit și “Corupt” și aceea chiar m-a enervat. 😳

Voi ați citit cărțile lui Jenenifer L. Armentrout? Vreo recomandare?

recenzie carte ispita wicked jennifer l armentrout recenzie carte ispita wicked jennifer l armentrout