libris carti sarbatori franklin cadoul de craciun magia craciunului povesti in asteptarea lui mos craciun

Cu familia de pufoși langustini completă, am început să adunăm cărți frumoase pentru Crăciun. 🤗 De data asta am ales două cărți simpatice de la librăria online Libris unde aveam un wishlist mare pentru sărbători așa că m-am apucat din timp să bifez de pe listă.

🎄Magia Crăciunului. 24 de povești în așteptarea lui Moș Crăciun scrisă de Tony Wolf conține 24 de povești scurte numai bune de citit în decembrie. Un fel de advent calendar livresc care te poartă ușor ușor până la ziua cea mare de sărbătoare!

📚 Cartea are coperta moale și calitativă iar interiorul e minunat ilustrat ca să simți mai bine magia iernii. Este o plăcere să citești în fiecare zi până la Crăciun. Chiar dacă nu prea ai timp, această carte îți va permite să te relaxezi pentru câteva minute așa că nu trebuie să ai extrem de multe minute libere.

Știai de această carte? 😘 Ce recomandări de Crăciun ai pentru mine? 🎄

🎄 “Franklin și cadoul de Crăciun” de Paulette Bourgeois, Brenda Clark este o cărticică la fel de frumoasă! Această carte e realizată după desenele vechi cu Franklin care erau difuzate pe Minimax când eram mică.

✨ Este o carte plină de sentimente plăcute. Trecem prin aventuri minunate alături de broscoiul țestos Franklin și prietenii săi din pădure.

✨ E fain când o carte îți poate aminti atât de mult de copilărie și de plăcerile pe care le aveai odinioară. Este ceva unic pentru fiecare dintre noi, de nedescris!

✨ Cu siguranță că o să-mi completez colecția cu Franklin deoarece mai sunt și alte volume minunate în această serie a copilăriei mele. Nu știu cum de am descoperit seria asta așa târziu, dar sigur nu voi rata să mai iau și alte volume care să-mi retrezească amintiri frumoase.

Tu recunoști acest desene animat? Îți plac cărțile cu tematică de Crăciun? ✨🌲😊