libris carti seria detectivii aerieni dosarul mascotelor patata ana rotea jurnalul tenului meu ceai yogi tea alkaline herbs

Salutare dragi cititori tomnatici! Da, așa se pare, toamna s-a instalat destul de bine. Cu toate acestea e încă la începuturi, e o toamnă călduță cu soare pe alocuri. Mai sunt și zile mai reci și cu vânt, dar momentan mi se pare o toamnă prielnică pentru a citi și a fi mai creativi.

Cu noroc, alături de site-ul Libris am reușit să îmi completez o serie tare simpatică, cea cu Detectivii AerieniDosarul mascotelor Patata este al cincilea și ultimul volum care încheie această serie plină de aventuri!

🐥 Peripețiile unor detectivi tineri din România îți înmoaie sufletul. Scrisul autoarei Ana Rotea este frumos și captivant, plin de amuzament și de liniște.

Cu această serie alături de simți mai calm, dar cumva și pus pe șotii asemenea personajelor principale: Marlău, Gesicaflecer, Bolumbo și Șerloc. Reușești să îți aduci aminte de copilărie și de frumusețea acelor ani în timp ce rezolvi mistere simpatice împreună cu un grup de copii.

📚 La pachet, ca să citesc mai bine, n-am uitat să încerc un ceai diferit YogiTea găsit în secțiunea de rafinament și lectură de la Libris. Ceaiul din plante alcaline este liniștitor pentru organism și te calmează din interior în zile mai neplăcute. Îmi place să încerc diverse ceaiuri mai ales pe timp de toamnă și iarnă când zilele mai reci și mohorâte te trag spre băuturile calde.

📚 Iar la final de zi, zic să notăm câteva gânduri pe foaie. Jurnalul tenului meu este un mic caiețel în care poți ține o evidență a tenului. De asemenea sunt și câteva informații utile ce te vor ajuta în rutina ta de skin care. Mi se pare drăguț pentru cei care au probleme cu tenul sau pur și simplu vor să și-l descopere mai mult. Ținând o evidență pentru tenul tău poți să te bucuri mai bine te un ten sănătos pe viitor: vei ști cum e tenul tău și ce produse i s-au potrivit.

Cărțile ne poartă în lumi nebănuite și ne oferă o relaxare minunată! 🥰 Mă bucur să descopăr lecturi variate și să mă cuibăresc cu o carte bună alături! Avem nevoie și de relaxare și de timp pentru noi să nu uitați niciodată de acest aspect!

Voi ce mai citiți? 😘