libris carti totul despre cristale judy hall ceai yogi tea wellbeing

Anotimpurile reci sunt ideale pentru a ne aduna forțele, pentru a ne energiza și pentru a lua toate lucrurile cu încetinitorul. 😴 Organismul nostru are nevoie de o pauză după boostul de evenimente din anotimpurile calde. Pentru relaxare și energizare am două ajutoare găsite pe site-ul Libris.ro:

💜 cristalele – un ajutor fain pentru a ne energiza și a medita din când în când. Pentru a înțelege mai bine cristalele și proprietățile lor am ales să citesc cartea Totul despre cristale Vol.1 de Judy Hall.

Este o serie care se continuă cu vol. 2 (nu vă faceți griji, deja mi l-am pus și pe acela în bibliotecă) și are multe informații despre cristale, proprietățile lor, chackre și multe altele! Un mare ajutor! Îmi place că este o carte colorată și de calitate.

Mereu am fost o fire curioasă și de aceea îmi place să descopăr lucruri noi, să învăț, să mai experimentez cu ce îmi atrage atenția. Cristalele și cărțile despre ele sunt acum o mică pasiune a mea, îmi prezintă interes. Eu le leg de partea spirituală și consider că trebuie să investesc mai mult timp în latura aceasta ce ține de corpul și mintea mea.

💜 ceaiuri – pentru zilele liniștite și reci, un ceai bun mereu va fi alegerea mea. Ceaiurile Yogi Tea mi se par foarte bune și am dorit să încerc mai multe variante.
Yogi Tea Wellbeing e un ceai diferit de altele. Are o aromă greu de descris, miroase a scorțișoară. Încă nu sunt declarată cel mai mare fan al lui, dar după ce beau o gură, parcă mai merge una. 😂

Ceaiurile Yogi Tea au abordări interesante cu sufletul nostru și o concepție faină. Îmi place mult că fiecare pliculeț de ceai e ambalat individual și are și un citat inspirațional.

Am găsit și alte modele delicioase în categoria de rafinament și lectură unde mereu sunt produse interesante pentru iubitorii de lectură.

Voi toamna încercați să încetiniți un pic mersul lucrurilor? Ce activități/ajutoare vă fac zilele mai lente? 😘