carti cartepedia hobby pentru zilele de vara scoala de desen portrete circul noptii printesa lupilor plante interior apartament

Cărți noi de pe Cartepedia m-au însoțit în lunile de vară care încă nu a plecat dintre noi. 😍 În ton cu vacanța și căldura de vară m-am gândit să vă recomand o serie de lecturi care să vă orienteze și spre hobby-uri plăcute și relaxante.

Voi începe cu hobby-ul care îmi place mie cel mai mult pe timp de vară: lectura propriu-zisă. Am două cărți de ficțiune să vă recomand. Ambele sunt foarte interesante și cred că s-ar putea să vă captiveze și pe voi!

📚 Prințesa Lupilor – doream cartea de foarte mult timp. Mereu nu dădeam de ea… din fericire am avut noroc acum. O poveste glacială și magică, lirică, cu 3 fetițe de la un orfelinat, care ajung în Rusia cea plină de magie și zăpadă. Foarte faină! O să vă placă mult și o să vă facă să visați cu ochii deschiși.

“- Ai grijă la lună, micuță Sophie, șopti Ivan Ivanovici. Te va vrăji. Înainte să-ți dai seama, nu vei mai putea trăi în prezent, ci doar în lumea viselor.”

📚 Circul nopții – O altă lectură care mi-a captat atenția de mulți ani și sper să se ridice la așteptările mele. Povestea a doi circari instruiți de mici să fie cei mai buni. Dar ce se întâmplă oare când intervine și dragostea? Începutul este promițător… circul care apare din senin și se deschide pe timp de noapte, luminat într-un mod care captivează privirile și curiozitatea tuturor!

Mai este cineva fascinat de cărți cu magie sau circ?

carti cartepedia hobby pentru zilele de vara scoala de desen portrete circul noptii printesa lupilor plante interior apartament

📚 Plante de interior – o enciclopedie foarte faină și reușită. Plante de la A-Z. Sfaturi de îngrijire per sezon. Detalii despre beneficiile unor plante pentru aerul din casă și multe altele. Îmi place mult să aflu despre plăntuțe. Vă recomand să vă inspirați din această carte și să încercați acest hobby plăcut.

Plantarea și îngrijirea de plante diverse vă ajută să vă relaxați. De asemenea există și o mare satisfacție atunci când vezi că munca ta dă roade. Mai sunt și perioade dificile și sentimente mai triste când plăntuțele nu reușesc să supraviețuiască, dar înveți din greșeli și o carte cu informații clare te poate ajuta la acest capitol.

 

📚 Școala de desen. Portrete – Un alt hobby pe care vi-l recomand este desenul. Este un hobby care pe mine m-a ajutat și salvat în momente grele ale vieții mele. În ultimii ani l-am cam neglijat, dar doresc să fac o schimbare deoarece acest talent al meu la care am muncit reușește să mă calmeze și să îmi ofere liniște în minte.

Această carte era pe lista mea de dorințe de mai demult. Cuprinde sfaturi pentru realizarea portretelor într-un mod profi și corect din punct de vedere anatomic. Cu toate că nu sunt cea mai pricepută la portrete, atunci când exersezi vezi mari diferențe. Când eram mică fugeam de desenul de oameni, personaje. Acum mi se pare plăcut chiar dacă este dificil. Am zis să analizez și sfaturile și îndrumările din această carte lăudată pentru a-mi perfecționa skillurile.

Voi ce hobbyuri aveți pe timp de vară? Citiți? Desenați? Vă ocupați de grădinărit? 😘