recenzie carte slam din dragoste pentru layken colleen hoover libris editura epica publishing house

📚 Slam. Din dragoste pentru Layken a fost o carte pe care am pus mâna și nu am mai putut să-i dau drumul. Am citit-o pe nerăsuflate (ca de fiecare dată cum pățesc la cărțile lui Colleen Hoover)! 🌟 M-am bucurat mult să găsesc această carte pe site-ul cu cărți Libris deoarece o căutam de mult timp și nu o mai găseam deloc! Din fericire am avut noroc sau a fost retipărită!

O carte profundă

Autoarea a atins din nou subiecte sensibile după cum m-a obișnuit și până acum. Moartea, viața, greutățile care vin cu ambele sunt doar câteva dintre subiectele pe care Colleen Hoover pune accent.

💞 Dragostea își face și ea locul în viața a două personaje: Layken și Will. Multe lucruri vor interveni între ei iar învățăturile care ne rămân după ce terminăm cartea sunt multe: să-i prețuim pe cei dragi și timpul pe care-l avem alături de ei, să prețuim viața.

SLAM – poezii cu trăiri intense

🌟 După cum zice și titlul cărții, avem parte și de SLAM – niște poezii libere care ne exprimă o trăire profundă. Aceste poezii și cartea în sine, m-au condus spre finalul lecturii cu lacrimi în ochi. O carte foarte faină și reușită, pe stilul meu și de aceea v-o recomand cu drag.

Partea de poezie stil slam m-a emoționat în scris și de aceea live simt că m-ar emoționa și mai mult. Am mai văzut clipuri cu slam, dar nu realizam cum se numește acest tip de poezie liberă care exprimă un subiect dur pentru cel care o recită. Slam nu este musai o poezie cu versuri care rimează. Este o poezie liberă, uneori pe ritmuri de hip-hop, dar nu este o necesitate.

Slam-ul adevărat exprimă emoții intense fie că poezia în sine este despre o despărțire sau despre un subiect banal precum mâncarea. Important este ca cel ce recită să fie conectat cu poezia și să o trăiască.

Am simțit ceva nou și diferit citind slam-urile din carte și de aceea am devenit parcă și mai curioasă de aceste poezii și sigur le voi cerceta și mai mult.

Și…ajutoare pe timp de caniculă

Pe căldurile acestea, am avut un alt companion de lectură (alături de o băutură rece). Mi-am tot hidratat fața cu apa de trandafiri Niavis care îmi place foarte mult! Miroase tare fain și este așa refreshing. 🌹 Acest brand îmi este nou, dar sunt încântată la prima vedere și puteți găsi și voi produsele în categoria de rafinament și lectură de pe Libris. Atunci când citesc îmi place să mai acord tenului meu un pic de atenție iar pe căldura mare o apă de trandafiri vine la fix!

Tu ai citit cărți scrise de Colleen Hoover? 😘 Îți plac cărțile romantice, dar cu subiecte serioase?

recenzie carte slam din dragoste pentru layken colleen hoover libris editura epica publishing house