libris carti regatul gheturilor si instelarii sarah mass ceai yogi tea immune support drumul spre succes helen exley

Zilele ploioase ale lunilor iunie și iulie sunt perfecte ca să mă impulsioneze să-mi reintru în rolul de cititor. Se pare că a venit iulie, dar ploile mai apar pe ici colo, așa cum s-a întâmplat și aseară. Pe mine mă bucură deoarece este un motiv în plus să nu mai sufăr din cauza caniculei și, desigur, să mă orientez spre cărți.

Luna lui iunie a fost cam agitată și n-am reușit să citesc pe cât de mult îmi doream, însă aceste ajutoare de la Libris îmi înveseleasc acest capitol și mă inspiră.

📚 Regatul ghețurilor și al înstelării e o poveste care-mi completează seria “Regatul spinilor și al trandafilor” de Sarah J. Maas. Este o serie pe care doresc s-o încep în vacanța de vară și sper să-mi iasă. Mă bucur când am toate cărțile unei serii (vor mai apărea altele traduse) și simt un imbold mai mare așa! Mi se pare o serie magică care te ține ocupat pentru mult timp și este cea mai mare serie pe care o am din ultimii ani (și încă mai apar volume)!

Coperta și harta de la interior mi se par superbe și Maas este un autor tare lăudat. Poate vă atrage și pe voi acest univers misterios.

Vazute prin ochii lui Feyre si ai lui Rhysand, evenimentele din aceasta carte, care au loc la cateva luni dupa intamplarile ravasitoare din Regatul aripilor si al pieirii, fac trecerea catre urmatoarele volume din seria Regatul spinilor si al trandafirilor. Feyre, Rhys si prietenii lor sunt inca ocupati cu reconstructia Regatului Noptii si a lumii de dincolo de el, atat de schimbate de lucrurile petrecute cu cateva luni in urma. Dar Solstitiul de Iarna se apropie. El reprezinta promisiunea unei linisti castigate cu greu. Totusi, atmosfera festiva nu poate sa indeparteze umbrele trecutului. Primul ei Solstitiu in postura de Mare Lady ii aduce lui Feyre emotii nebanuite. Ea descopera ca persoanele care ii sunt dragi au mai multe rani decat si-ar fi imaginat. In urma lor raman cicatrice care vor avea un impact urias, desi greu de anticipat asupra Regatului Noptii.

📚 “Drumul spre succes” este o cărticică frumoasă, mică, dar inspirațională. Plină de citate care te motivează să-ți urmezi calea spre succes. 🌟🌟 În momentele când te simți blocat, când simți că nu ești sigur de ce faci, un citat te poate mișca din loc. Este o cărticică pe care o poți ține în geantă pentru inspirație, la birou sau pe care o poți oferi în dar cuiva drag.

“Lovește-ți ținta ochind deasupra ei.”

“Visează vise mărețe. Și transformă-le în realitate.” – Ivana Trump

“Pune-ți inima, mintea, inteligența și sufletul în slujba celor mai simple acțiuni. Acesta este secretul succesului.” – Swami Sivanada

“Lucrurile mărețe sunt adesea construite pe o fundație de eșecuti.” – Pam Brown

🌟 Companionul meu cu o carte bună este ceaiul Yogi Tea Immune Support. Are o aromă nițel picantă și parcă îmi energizează mintea. În același timp are un efect relaxant și-mi oferă o stare de calm atunci când citesc, fie că e la început de zi sau seară. Am descoperit mai multe ceaiuri și companioane în secțiunea de rafinament și lectură așa că vă invit să descoperiți ce noutăți mai sunt pe site-ul Libris.

Ca să-mi recapăt febra pentru citit, încerc să îmi iau câteva cărți noi, să îmi aranjez cadrul perfect și să am alături o băutură și ceva de ronțăit. Și muzica de fundal ajută dacă este instrumentală. Vă urez o vară plină de lecturi și sper să citesc și eu cât mai mult!

Voi cum vă motivați ca să citiți? 🤗

libris carti regatul gheturilor si instelarii sarah mass ceai yogi tea immune support drumul spre succes helen exley