bookidz carti copii adulti premiu premii cadou cadouri sfarsit an scolar reduceri oferte cod reducere detectivii timpului compact classic readers

Începem săptămâna în forță, dar cu ce fel de forță? Pentru citit, ziceți bine! 📚😂 De aceea am și un 🔥 COD DE REDUCERE de 10% la orice comandă de cărți (sau alte categorii) de pe site-ul Bookidz unde găsiți cărți minunate pentru copii și adulți, dar și alte lucruri interesante precum ghiozdane, caiete, jurnale, kituri pentru fetițe etc.

Folosește codul 🎀SIMO21🎀 pentru orice comandă și la orice produs (chiar și la cele reduse).

Seria Detectivii Timpului

📚 Se apropie finalul de an școlar așa că este momentul să pregătiți din timp cadouri pentru cei care au învățat de zor: CĂRȚILE sunt mereu o idee foarte frumoasă de cadou.
Împreună cu Bookidz vă recomand seriile de cărți pentru tineri, precum este seria “Detectivii Timpului“. O serie foarte frumoasă care e inspirată din întâmplări reale din istorie!

🎁 Seria completă are un preț foarte bun și e darul perfect pentru un copil: o serie cu 17 volume e mult mai palpitantă iar misterele diverse îl vor ține captivat pe cititor. Nu uitați și de celelalte cărți faine de pe site!

Cum traiau oamenii în Egiptul Antic sau pe vremea lui Alexandru cel Mare? Cum se îmbrăcau, ce obiceiuri aveau Cezar, Tutankamon sau Marco Polo? Sunt doar cateva dintre informațiile pe care copiii le pot afla în timp ce vor face pe detectivii alături de eroii acestor cărți interesante!

Seria Detectivii Timpului a fost tradusă în premieră la noi, ea având un mare succes în Germania unde mulți profesori o recomandă elevilor lor. Aceste cărticele se parcurg rapid, sunt captivante și sunt de tip romane polițiste, pline de mister. Ce mi se pare frumos este faptul că prin intermediul acestor cărți elevii vor învăța mai multe despre evenimentele istorice. La finalul cărților se află și un glosar cu termeni istorici importanți. Nu-i așa că o serie de acest tip este un cadou minunat pentru elevi? 📚🎁

bookidz carti copii adulti premiu premii cadou cadouri sfarsit an scolar reduceri oferte cod reducere detectivii timpului compact classic readers

Seria Compass Readers

Cea de-a doua serie pe care v-o propun este tot una educativă. De această dată este vorba de colecția de cărți Compass Classic Readers care este menită pentru învățarea limbii engleze. Cărțile dintre care puteți alege sunt organizate pe diverse nivele de dificultate, pe site fiind disponibile nivelul 1, nivelul 2 și nivelul 3 ca grad de dificultate (mai multe cuvinte noi în cărți).

Puteți vedea în pozele mele cam care ar fi seturile din care puteți alege. Un set conține o carte în engleză, un workbook și un cd.

bookidz carti copii adulti premiu premii cadou cadouri sfarsit an scolar reduceri oferte cod reducere detectivii timpului compact classic readers

Cartea este micuță, frumos ilustrată, cu o poveste pe care o alegeți. Veți găsi povești clasice precum este Alice in Wonderland (Alice în Țara Minunilor), 20000 Leagues under the sea (20000 de leghe sub mare), Robinson Crusoe, Jungle Book (Cartea Junglei), Peter Pan, The Wizard of Oz (Vrăjitorul din Oz) și altele.

În fiecare carte se regăsesc sinonime pentru cuvintele nou apărute, întrebări înainte (preview questions) și după lectura fiecărui capitol. Iar la finalul cărții găsiți și cd-ul educativ.

Foarte frumos este și workbook-ul (caietul de lucruunde elevul își poate exersa înțelegerea asupra textului citit, memoria și intuitivitatea. Acest set mi se pare complet și de aceea îl recomand cu drag. Este plăcut și util pentru un copil care învață engleza.

Cu mare drag îți recomand să faci fericit un școlar după anul greu. Pregătește-l de vacanță cu o surpriză frumoasă și educativă. Cărțile vor fi mereu un refugiu plăcut pentru copii și îi va ajuta să învețe și să se descopere într-un mod inedit!

Tu ai premia elevii cu cărți? Ce alte idei mai ai în minte? 😘

bookidz carti copii adulti premiu premii cadou cadouri sfarsit an scolar reduceri oferte cod reducere detectivii timpului compact classic readers bookidz carti copii adulti premiu premii cadou cadouri sfarsit an scolar reduceri oferte cod reducere detectivii timpului compact classic readers bookidz carti copii adulti premiu premii cadou cadouri sfarsit an scolar reduceri oferte cod reducere detectivii timpului compact classic readers