ghideaza-ti viata mai bine folosind cartile oracol tarotul iubirii energiile subtile benefice care declanseaza vindecarea editura ganesha

🌟 Un alt fel de miniterapie…

⠀⠀
➡️ Cărțile Oracol mi se par foarte interesante și sunt o idee pentru relaxarea minții atunci când ai nevoie de câteva clipe cu tine (sau poți să ajuți pe altcineva). În ultimii ani și mai ales de când cu pandemia, am simțit din ce în ce mai mult stres cotidian și deseori îmi este greu să ies din ritmul repede înainte.

În acest sens am început să am câte o activitate simplă, micuță, care să mă ajute să mă relaxez și să mă redescopăr. Așa am ajuns și la cărțile oracol și m-am bucurat să văd o serie de modele interesante pe site-ul Libris.

Nu cred în “ghicit” sau alte lucruri de genul, dar cred în manifestare, în ghidaj și în a descoperi lucrurile într-o lumină nouă pe care poate nu ai văzut-o până acum. Consider că aceste cărți oracol îți pot deschide ochii atunci când ai un blocaj, când nu știi încotro te îndrepți sau cine ești.

Zilnic sau săptămânal, poți petrece câteva minute împreună cu tine. Minute în care cărțile oracol te vor învăța mai multe despre tine. Te vor ghida, spre tine atunci când uiți cine ești. Îți vor oferi o perspectivă nouă pentru problemele și întrebările tale. Desigur, că nu vei putea rezolva nimic fără voință și motivație.

Idei de ajutor

  • pregătiți încăperea pentru un vibe relaxant: orice vă ajută pe voi, pornind de la aer curat, bețișoare parfumate și să nu uităm de liniște;
  • puteți folosi un carnețel pentru a ține evidența descoperirilor făcute despre voi;
  • să aveți mereu gândurile liniștite, dacă nu le aveți, poate niște meditație de 10 minute vă va ajuta.

Modele de Cărți Oracol

Există multe modele de cărți oracol și acest lucru m-a fascinat. Dacă scormoniți un pic internetul sigur o să fiți și voi uimiți. Eu am găsit două modele care mi se potrivesc prin culoare și semnificații:

  • Tarotul iubirii – este un set de cărți cu lamele care vă vor îndruma în ceea ce privește viața amoroasă. Cărțile sunt foarte frumoase, în număr de 22 și aveți alături și un ghid cu explicații care sunt de ajutor pentru acest “joc de tarot”. Mie mi se pare o activitate relaxantă când folosesc cărțile și cred că ați putea vedea și voi diferit acest proces.
  • Energiile subtile benefice care declanșează vindecarea – setul meu preferat de cărți oracol, care mi se potrivește de minune în această perioadă. 36 de lamele frumos ilustrate, care oferă liniște și care, împreună cu ghidul, vă vor ajuta să activați energiile blocate, fiecare carte având o vibrație energetică specială. Cărțile sunt potrivite pentru momentele când aveți nevoie de vindecare trupească și sufletească și cred că sunt ideale pentru niște clipe de calmitate.

Cu toate că tarotul a fost mereu un subiect tabu, am observat că în ziua de azi această artă și practică este văzută și cu alți ochi. Mi se pare interesant să te descoperi cu ajutorul unor imagini și texte, să vezi lucruri ascunse din interiorul tău și să ai ca un fel de mini sesiune de terapie. 💖

Ție îți plac cărțile oracol? Cum ți se par aceste modele? 😘

ghideaza-ti viata mai bine folosind cartile oracol tarotul iubirii energiile subtile benefice care declanseaza vindecarea editura ganesha