cartepedia carti noi in biblioteca caraval ickabog j k rowling scoala bine rau

Reading is one of my guilty pleasure! Da, cărțile sau cititul sunt preferatele mele de mulți ani. Desigur că nu apuc să citesc așa de mult pe cât mi-aș dori, dar când descopăr povești noi sau cărți inspiraționale, îmi revine un chef nebunesc să citesc mai mult.

Lista mea de dorințe livrești e în creștere de la un an la altul. 🤣 Știu că nu am timp și energie să citesc totul în viața asta, dar nu e rău să visez la titluri noi care îmi fac cu ochiul. Pentru că lista mea de TBR mereu crește, aveam notate niște cărți pe care mi le doream și pe care le-am găsit pe site-ul celor de la Cartepedia.

Vreau să vă arăt și să vă inspir cu niște cărți pe care le aveam de mai demult pe lista de citit. Poate vă atrag și pe voi și vă ajută să vă relaxați în perioada aceasta tumultoasă.

cartepedia carti noi in biblioteca caraval ickabog j k rowling scoala bine rau

📚 Ickabog – mult așteptata carte a lui J.K. Rowling a ajuns și la mine. Ediția aceasta arată superb. E așa frumoasă, plină de povești și desene cu ghiocei (în ton cu primăvara care nu mai vine). Abia aștept să îi ofer o șansă! E presărată cu ilustrațiile copiilor din România și pentru fanii Rowling e un must read! Chiar dacă tematica acestei cărți nu are treabă cu universul magic Harry Potter, nu contează. Citiți-o pentru relaxare. Mai avem fani J.K. Rowling pe aici? 🙋‍♀️

📚 Școala pentru bine și rău. O lume fără prinți – acesta este volumul 2 al seriei menționate. Am tot zis că încep seria așa că acum că am 2 volume la rând mă simt mai motivată. Vouă vă plac cărțile cu magie și școli, cu povești? Când eram pe la liceu acest tip de cărți era preferatul meu!

cartepedia carti noi in biblioteca caraval legendar finalul ickabog j k rowling scoala bine rau

Seria Caraval scrisă de Stephanie Garber este una dintre seriile de care tot auzeam laude și care mi-a atras mult atenția. Ea este o trilogie, adică este formată din trei volume și m-am gândit să mi le iau pe toate 3 odată pentru a le avea la îndemână: Caraval, Legendar și Finalul. Seria începe foarte bine și chiar m-a cucerit. Îmi place misterul acestor cărți și chiar îmi doream de mulți ani să încep seria. E foarte fain că subiectul cărții e diferit de altele. În mintea mea, asemăn seria sau perioada în care se desfășoară acțiunea cu Pirații din Caraibe. 😳🤣

Cititul este o plăcere care ne poate face zilele mai line și mai frumoase în momentele grele prin care trecem. Eu mi-am găsit alinarea în cărți încă din școală și de aceea găsesc un confort în ele.

Tu ai citit vreuna dintre aceste cărți? Care îți atrage atenția? 😘📚