cartepedia carti pentru un februarie reusit manualul jurnalul femeii de succes andra olarean nimona roman grafic nina numarul de aur strumfii

📚💥 Alertă de BookHaul! În ultima vreme am devenit mai interesată de cărți motivaționale, care mă relaxează și mă ajută să mă descopăr mai bine și să-mi organizez viața. Am găsit mai multe cărți interesante pe Cartepedia așa că am îmbinat utilul cu plăcutul și mi-am luat diverse:

📚 Manualul femeii de succes și Manualul femeii de succes (Vol. 2) Un nou început pentru tine sunt două cărți din care încă citesc pentru a-mi relaxa mintea aproape zilnic cu exerciții și sfaturi. Îmi place că volumul 2 este ca un caiet de exerciții așa că-ți permite să faci anumite exerciții propuse. E ca și când ai fi la o mică sesiune de terapie zi de zi! Manualul femeii de succes te ajută să înveți mai multe despre propria persoană și astfel să ai o relație de dragoste de care să fii mulțumită, o carieră de succes și un stil de viață potrivit și sănătos.

📚 Jurnalul femeii de succes vine ca o completare pentru cele două cărți, dar merge foarte bine și de sinestătător. Acest jurnal este destul de gros, nu e musai ușor de luat după tine, dar e interesant modul în care e structurat. La început are câteva pagini lucioase și colorate, cu citate inspiraționale și informații care să te ghideze.

Pe parcursul acestui jurnal avem:

  • informații diverse și utile (spre exemplu idei pentru suflet și ghidaj în viață, dar și câte calorii au alimentele ca să mâncăm sănătos);
  • câteva pagini de interacțiune unde ne notăm idei, planuri de viitor și multe altele;
  • paginile special dedicate jurnalului, nedatate (ne trecem noi data), cu un citat inspirațional, scopuri, sarcini, buget și alte chenare de ajutor pentru fiecare zi;
  • poți folosi acest jurnal zilnic, dar și la câteva zile! Îmi place ideea că poți trece tu data;
  • ai și pagini dedicate începutului de lună;

Pe scurt, acest jurnal te ajută să te organizezi un pic, dar mai multe te ajută să te descoperi și să afli în ce detrimente ale vieții tale merită să investești timp!

📚 Cele cinci limbaje ale iubirii e o lectură tare lăudată! Gary Chapman a reușit să creeze o carte hazlie, dar bine gândită. Experiența autorului se simte printre paginile acestei lecturi. Chapman pune accent pe limbajele iubirii, mai exact pe faptul că fiecare om are un limbaj de a-și comunica iubirea iar rareori doi parteneri au același limbaj. De aceea e important să înțelegem limbajul partenerului (e ca și când ar vorbi o altă limbă) și să reușim să ne înțelegem modurile de a ne comunica iubirea.

📚 Nina și numărul de aur este volumul 5 al seriei Fetița celei de a șasea luni scrisă de Moony Witcher. Am început să citesc această serie prin perioada liceului, cred că pe la început, și am fost captivată de primul volum! Este un fel de Harry Potter feminin cu alchimie!

M-am bucurat mult să văd că a apărut acum vreun an continuarea pentru această serie deoarece o așteptam de foaaaarte mulți ani! Mă reîntoarce cu gândul la anii aceia când nu citisem atât de mult iar fiecare carte nouă îmi stârnea mult entuziasm! Mi-a plăcut mult această serie deoarece are 4 prieteni simpatici care trec printr-o serie de aventuri! Se luptă cu răufăcători și alături de ei parcă mă lupt și eu. Mi-a plăcut la nebunie și alfabetul secret pe care îl învățasem cu entuziasm și era o plăcere să descifrez mesajele secrete când apăreau prin cărți.

📚 Ștrumfii și satul fetelor (Vol. 2) Trădarea Gălbenicăi vine ca o lectură tare relaxantă fiind o bandă desenată. Mi-a plăcut la nebunie și sigur o să citesc și celelalte volume din serie. În acest volum se pune accent pe amuzament, prietenie, dar și lupta în echipă în față pericolelor. O lectură hazlie despre cum mușchii Ștrumfului Sportiv nu vor distruge prietenia dintre două fete ștrumf.

📚 Nimona era pe lista mea de lecturi de foarte mult timp. Știam de mult timp de ea și chiar mă bucur că cei de la editura Art au publicat-o sub imprintul Grafic. Este o carte colorată și hazlie pe care cu greu o mai poți lăsa din mână! Un roman grafic îndrăzneț în care întâlnim personaje cumva ciudate și diferite de cele cu care suntem de obicei obișnuiți. O combinație de rechini, haz, dragoni, știință, simbolism, puteri misterioase fac din acest roman unul reușit!

Aceste cărți mi s-au părut foarte faine. Sper să vă pot inspira și pe voi să mai citiți pentru că există atât de multe cărți deosebite și variate potrivite pentru toate gusturile!

Cum ți se par noile mele lecturi? Ai citit vreuna dintre ele? Ai recomandări asemănătoare pentru mine? 😘