Idei pentru relaxarea minții: oracolul viziunilor spirituale și cărți de memorie

libris carti oracolul viziunilor spirituale carti memorie gutenberg zane

De mulți ani comand cărți de pe Libris și mă bucur că acolo mai găsesc și diverse joculețe sau cadouri ce țin de lectură. Uitându-mă prin categoriile de cărți am descoperit două minunății pe care mi le doream de mai demult:

🌟 Cărți de memorie: Zâne de la Gutenberg Books – dacă aveți pici pe acasă sau vreți să vă mai relaxați mintea fără a sta cu ochii într-un ecran, un exercițiu de memorie de acest tip e o idee tare bună. Cărțile sunt frumos lucrate, destul de groase și ilustrațiile sunt fix cum îmi plac mie! Ca să joci jocul, nu e greu deloc: așezi cărțile cu fața în jos și mai apoi roteși câte 2. Când nimerești o pereche le lași cu fața în sus iar jocul se termină când ai găsit toate perechile. Este un exercițiu bun pentru memorie.

Le mai găsiți și în varianta cu animale și insecte, dar eu mi-am ales zânele deoarece mă reprezintă cel mai bine. Fiind lucrate așa bine aceste cărți vor rezista destul de bine și în mâinile picilor așa că vi le recomand cu mare drag.

În ultimii ani am început să mă conectez mai mult cu tehnologia/onlineul (fie că era vorba de relaxare sau muncă) și mai puțin cu mine așa că încerc din când în când să am mici pauze și clipe în care să fiu doar eu cu mine și câte o activitate care reușește să-mi destindă mintea.

🌟 Oracolul Viziunilor Spirituale – un set cu cărți frumos ilustrate acompaniate de o cărticică ce conține explicații și îndrumări pentru acest joc spiritual. Conține 52 de lamele (cărțile) cu imagini sugestive care încearcă să vorbească de la sine, fără să mai citești din broșura informativă. Cu toate acestea, e importantă o familiarizare cu zeii, îngerii și alte zeităi care se regăsesc în acest pachet cu cărți oracol.

Eu nu am folosit niciodată cărți oracol, dar mi se par interesante și cred că pot fi o metodă prin care îți poți aloca săptămânal câteva clipe în care să fii tu cu tine și să te apropii mai mult de spiritualitatea ta. Mi se pare o idee bună de a ne descoperi mai mult, de a deschide ochii la anumite lucruri pe care uneori nu le vedem și cărțile oracol vin în ajutor. Desigur nu cred că îți poți ghida toată viața în acest mod sau să te încrezi în aceste “previziuni”, dar sunt anumite exerciții pe care le poți face din când în când cu tine pentru a te relaxa mintal și sufletește iar aceste cărți sunt o idee bună.

Voi ați încercat vreodată cărțile oracol? Mi-ar plăcea să-mi iau mai multe pe viitor. 🥰🧘🏻‍♀️

libris carti oracolul viziunilor spirituale carti memorie gutenberg zane libris carti oracolul viziunilor spirituale carti memorie gutenberg zane

2021-02-18T15:28:42+00:00

14 Comments

 1. Ana February 19, 2021 at 1:50 pm - Reply

  Si eu comand des de pe Libris, gasesc promotii bune mereu 😁

 2. Ana Maria B February 19, 2021 at 5:16 pm - Reply

  Eu sunt cam uituca de fel, deci un astfel de joc cred ca m-ar ajuta. In felul acesta imi mai atrenez memoria.

 3. Carmen February 19, 2021 at 6:36 pm - Reply

  Ne mai jucam cu niște cărți oracol cand eram copii. Dar nu erau așa superb ilustrate ca acestea.

 4. Denisa Grigoras February 19, 2021 at 6:37 pm - Reply

  Ce frumos arata! Sunt tare colorate. Eu folosesc Dixit pentru memorie, e tot un joc cu carti, cu imagini, si-ti pun la incercare si imaginatia. Fan Libris sunt de multi ani, mereu cumpar cate ceva de la ei si ma bucur din plin. Toate produsele sunt foarte calitative

 5. Flori din calimara February 19, 2021 at 8:32 pm - Reply

  Ce bună este ideea cu cărțile de memorie. Îmi amintesc că făceam asta când eram mică, îmi plăcea foarte mult. Mi-ar plăcea să mai fac asta și acum, să îmi mai relaxez ochii cu ilustrațiile astea frumoase 🙂

 6. Irina February 19, 2021 at 11:53 pm - Reply

  Foarte buna aceasta idee.

 7. Daniela February 20, 2021 at 2:15 pm - Reply

  Super ideile, big like pentru articol!

 8. Beauty With Camy February 20, 2021 at 4:35 pm - Reply

  Nu am asa ceva in colecție, dar sunt atât de faine încât ma tentează. 😊

 9. Mirela Marin February 20, 2021 at 6:25 pm - Reply

  Ai reușit să-mi stârnești curiozitatea și interesul cu aceste cărticele -jocuri.
  Mi-ar plăcea să le am în casă și, evident să le folosesc.
  Mulțumesc pentru recomandare, le voi căuta pe Libris.

 10. Raluca Brezniceanu February 20, 2021 at 9:36 pm - Reply

  Un set de carti de memorie aveam si eu, dar asta a fost haaat. As mai vrea sa mai am un astfel de joc.

 11. Kovacs Eni February 20, 2021 at 10:19 pm - Reply

  Cărțile de memorie sunt preferatele mele. Mă jucam foarte mult în copilărie. Au un design superb!

 12. Adriana Ivan February 21, 2021 at 12:14 am - Reply

  Nu am încercat niciodată cărți de genul aceasta. Nu prea mă atrag.

 13. Oana Durican February 22, 2021 at 8:07 pm - Reply

  Arata foarte frumos, parca ar fi niste carti de Tarot reinterpretate! Si eu am fost fană Libris, dar uneori intru destul de des in ne-chef de a mai citi carti!

 14. Rokolla February 23, 2021 at 11:02 pm - Reply

  Nici nu cred ca am mai vazut genul asta de carti. Asta poate si pentru ca am cautat altfel de carti pana acum, dar ar fi interesant sa le iau

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree