libris carti oracolul viziunilor spirituale carti memorie gutenberg zane

De mulți ani comand cărți de pe Libris și mă bucur că acolo mai găsesc și diverse joculețe sau cadouri ce țin de lectură. Uitându-mă prin categoriile de cărți am descoperit două minunății pe care mi le doream de mai demult:

🌟 Cărți de memorie: Zâne de la Gutenberg Books – dacă aveți pici pe acasă sau vreți să vă mai relaxați mintea fără a sta cu ochii într-un ecran, un exercițiu de memorie de acest tip e o idee tare bună. Cărțile sunt frumos lucrate, destul de groase și ilustrațiile sunt fix cum îmi plac mie! Ca să joci jocul, nu e greu deloc: așezi cărțile cu fața în jos și mai apoi roteși câte 2. Când nimerești o pereche le lași cu fața în sus iar jocul se termină când ai găsit toate perechile. Este un exercițiu bun pentru memorie.

Le mai găsiți și în varianta cu animale și insecte, dar eu mi-am ales zânele deoarece mă reprezintă cel mai bine. Fiind lucrate așa bine aceste cărți vor rezista destul de bine și în mâinile picilor așa că vi le recomand cu mare drag.

În ultimii ani am început să mă conectez mai mult cu tehnologia/onlineul (fie că era vorba de relaxare sau muncă) și mai puțin cu mine așa că încerc din când în când să am mici pauze și clipe în care să fiu doar eu cu mine și câte o activitate care reușește să-mi destindă mintea.

🌟 Oracolul Viziunilor Spirituale – un set cu cărți frumos ilustrate acompaniate de o cărticică ce conține explicații și îndrumări pentru acest joc spiritual. Conține 52 de lamele (cărțile) cu imagini sugestive care încearcă să vorbească de la sine, fără să mai citești din broșura informativă. Cu toate acestea, e importantă o familiarizare cu zeii, îngerii și alte zeităi care se regăsesc în acest pachet cu cărți oracol.

Eu nu am folosit niciodată cărți oracol, dar mi se par interesante și cred că pot fi o metodă prin care îți poți aloca săptămânal câteva clipe în care să fii tu cu tine și să te apropii mai mult de spiritualitatea ta. Mi se pare o idee bună de a ne descoperi mai mult, de a deschide ochii la anumite lucruri pe care uneori nu le vedem și cărțile oracol vin în ajutor. Desigur nu cred că îți poți ghida toată viața în acest mod sau să te încrezi în aceste “previziuni”, dar sunt anumite exerciții pe care le poți face din când în când cu tine pentru a te relaxa mintal și sufletește iar aceste cărți sunt o idee bună.

Voi ați încercat vreodată cărțile oracol? Mi-ar plăcea să-mi iau mai multe pe viitor. 🥰🧘🏻‍♀️

libris carti oracolul viziunilor spirituale carti memorie gutenberg zane libris carti oracolul viziunilor spirituale carti memorie gutenberg zane