Lună de lună îmi place să frunzăresc site-ul Cartepedia și acest lucru îmi amintește de când aveam puține cărți în bibliotecă iar eu doream cât mai multe așa că mereu căutam noutățile în online. În luna lui decembrie am plasat o comandă cu niște cărți interesante pe care cred că ați vrea și voi să le luați la rând.

📚 Aventuri la Conacul Penhallow. Scara ascunsă de Holly Webb este prima carte a acestei serii. Eu aveam următoarele trei volume și mă tot chinuiam să găsesc volumul 1. Cumva, mai mereu îl nimeream ca fiind indisponibil, dar acum am avut noroc!

Dacă vă plac lecturile relaxante, cu animăluțe, peripeții și un vibe de pozitivitatea, cărțile acestei autoare sigur sunt pentru voi! Seria aceasta e tare simpatică și abia aștept să trec prin toată acum că am și volumul 1. La interior am regăsit și ilustrații care să mă acompanieze în timp ce lecturez de zor. Iar dacă vă întrebați, scrisul e relativ mare așa că nu durează mult să citești această serie.

📚 Cum să dai lovitura de Gary Vaynerchuk este o lectură de tip antreprenorial. Gary este extrem de cunoscut pe social media și YouTube. Are o grămadă de prezentări și filmulețe care sunt extrem de inspiraționale atât pentru tineri cât și pentru cei mai în vârstă care au parte de un blocaj în cariera lor.

De multe ori generațiile noi au fost certate de părinți când aceștia se gândeau că pot câștiga bani din social media. Gary ne învață că meseriile care sunt actuale și merg bine sunt cele care sunt și în strânsă legătură cu social media. Folosind YouTube, Twitter, facebook, instagram etc. poți să-ți duci afacerea la alt nivel și să ajungi mai departe. Important este să fii consecvent pentru visul tău, să postezi des pentru ca publicul să afle de tine. Încearcă și tu cărțile lui Gary și clipurile lui pentru un strop de inspirație!

📚 Design Your Self. Regândeşte modul în care trăieşti, iubeşti, munceşti şi te joci de Karim Rashid mi-a atras atenția de mai multe luni. Este o carte de lifestyle scrisă de un mare designer al vremurilor noastre. Cu toate că Rashid și-a pornit cariera întâmplător, mai mult prin intermediul tatălui său care i-a deschis orizontul spre a călătorii și spre lumea desenului, autorul a reușit să ajungă foarte departe!

Rashid a reușit să ajungă la un nivel pe care nu orice persoană îl atinge. El vede viitorul din punct de vedere al designului și ne sfătuiește să primim tehnologia în viața noastră, să ne ancorăm în prezent și viitor, nu în trecut.

Cartea este foarte interesantă și prezintă multe sfaturi ce țin de fiecare sferă a vieții noastre: dragoste, carieră, modă etc. Designul cărții mi se pare unic și cred că autorul și-a pus amprenta mult și pe acest lucru. Cu toate că o carte cam scumpă, eu zic că își merită banii!

📚 Nopțile dinaintea Crăciunului de Tony Ross este una dintre cărțile pe care mi le luasem pentru vacanța de Crăciun. Pentru mine cărțile cu tematica sărbătorilor se potrivesc aproape în orice lună a anului, mai ales dacă e frig. Numai bine că această carte are 24 de povești interesante și frumoase. E perfectă ca să o citești în fiecare an sau pe parcursul a unei luni. Eu încă arunc câte un ochi prin ea în luna rece a lui ianuarie. 😳

📚 Secretul șoricelului de Crăciun de Norbert Landa, Annabel Spenceley a fost o lectură atât de drăguță! Am citit-o în ziua de Crăciun și mi-a intrat la suflet. Povestioarele de acest tip mi se par cele mai relaxante mai ales în zilele de sărbătoare când îți iei câteva clipe de răgaz pentru a te odihni și a face ce-ți place! Ilustrațiile de la interior mi s-au părut deosebite, picturale, și de aceea vă recomand și vouă această carte.

📚 Încă 24 de zile până la Crăciun de Jana Frey e ultima carte pe lista aceasta festivă. 🤣 Nu am putut să mă abțin cu lecturile pentru sărbători. Am făcut o mini colecție în ultima perioadă și o să încerc pe viitor să îmi fac un raft special pentru cărțile de iarnă! Nu sună minunat ideea aceasta? 😍

Tematica acestei cărți este cea care m-a atras prima. Este o carte tip advent calendar. Timp de 24 de zile, adică până la Crăciun, zi de zi tu citești câte o poveste frumoasă. În acest mod întâmpini Crăciunul într-un mod deosebit, frumos și unic!

Cam acestea ar fi ultimele mele achiziții. Voi reveni și cu alte recomandări de lectură, stați fără grijă! Îmi place să îmi înghesui cărți în bibliotecă, recunosc că sunt un mic hoarder, dar încerc și să aleg cărticele care să mă impresioneze prin ilustrații, poveste sau să aibă un subiect bun, plin de învățăminte.

Tu ai citit pe perioada sărbătorilor de iarnă? Ai lecturi pregătite pentru noul an? 😘📚

Comandă de CĂRȚI de pe Cartepedia – Sărbători, Lifestyle