Recenzie Carte: Limbajul secret al Astrelor

cartepedia recenzie carte limbajul secret al astrelor

În ultima mea comandă de pe Cartepedia îmi luasem și o carte foarte interesantă despre care vă vorbisem nițel pe instagram. E vorba de Limbajul secret al astrelor. Cum să gestionezi relaţiile cu ceilalţi pentru o viaţă mai bună, o carte interesantă despre semnele zodiacale.

Din când în când îmi place să citesc despre astrologie, despre semnul meu zodiacal și despre celelalte care mă fac curioasă. Chiar dacă nu cred în horoscop, trăsăturile fiecărei zodii mi se par destul de adevărate și informațiile despre ele sunt foarte intrigante.

Îmi place foarte mult această carte și mă bucur că am ales-o. E foarte frumos realizată, atât la aspect cât și la organizare. Cuprinde toate zodiile și alocă fiecăreia în parte câteva pagini bune. Fiecare zodie are povestea împărțită pe mai multe capitole (precum ar fi prietenie, familie, muncă etc.) și acestea în câteva subcapitole.

cartepedia recenzie carte limbajul secret al astrelor

Cred că e interesant să citim despre zodia noastră, dar și să descoperim celelalte zodii și care este impactul nostru asupra lor. Mi se pare util de “studiat” cum să te comporți cu celelalte persoane ținând cont și de câteva trăsături zodiacale. Desigur că nu trebuie să ne ghidăm după acest lucru pentru că fiecare om este unic și diferit.

Cu siguranță că voi lua fiecare zodie la rând pentru că am devenit curioasă despre fiecare în parte. Încep cu zodiile care-mi sunt cele mai cunoscute și termin cu cele pe care le cunosc cel mai puțin.

Ție îți place să citești despre zodii? Cum ți se pare această carte? Pare pe gustul tău? 😘

2020-10-16T13:17:20+00:00

5 Comments

 1. Luca Raluca October 13, 2020 at 9:26 am - Reply

  Sunt pasionata de astrologie, asa ca aceasta carte este fix pe gustul meu. O sa o cumpar si eu. Merci pentru recomandare! :*

 2. Aliceee Traveler October 13, 2020 at 9:53 am - Reply

  Oh ce carte minunata. Am o prietena pasionata de astrologie, ma suna de câteva ori pe săptămână și îmi citește horoscopul. Ne distram împreună, deși de foarte multe ori mi se potrivește. Mi-ai dat o idee minunata de cadou pt ziua ei 😍

 3. Butterfly October 13, 2020 at 12:35 pm - Reply

  Si mie imi place sa citesc despre astrologie, nu retin horoscopul zilnic dar ma amuza si uneori chiar se potrivesc particularitatile zodiilor.

 4. Catalina Coman October 13, 2020 at 10:43 pm - Reply

  Pentru cei pasionati, chiar pare o carte tare faina. Eu nu prea ma iau dupa horoscop sau astre, dar uneori mai citesc cate ceva si despre asta.

 5. Deyutza October 16, 2020 at 12:25 am - Reply

  Era o data cand ma interesa zodiacul insa mi-a trecut, imi place insa sa aflu particularitati ale fiecare zodii in parte. Bine ma intereseaza a celor apropiati si fac comparatii sa vad daca e adevarat sau nu :)) Mi-ar placea si mie o astfel de carte 🙂

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree