3 Cărți de citit în august

carti de citit in august merci suarez porneste intr-o noua cursa pasarile dintr-o buna zi ultimul oaspete megan miranda editura corint junior leda edge

Îmi place foarte mult să citesc, dar în ultima perioadă am avut o schimbare destul de mare în program din diverse motive. Mi-a fost un pic mai greu să îmi termin sarcinile de zi cu zi, iar clipele mele de relaxare au fost cam date peste cap, așa că am citit mai puțin decât îmi doream, dar sper că voi remedia acest lucru cât mai curând! 🙏🏻📚

De la editură Corint Junior și Leda Edge m-am bucurat de trei cărți interesante care cred că vă vor atrage și vouă atenția.

Primele două sunt potrivite pentru copii și tineri și sunt cărți din care ai ce să înveți indiferent de vârstă. Acestea mi-au atras atenția prin titlu, copertă și descriere.

📚 Merci Suarez pornește într-o nouă cursă

Această cărticică o urmărește pe protagonista noastră Merci. Fata este nevoită să meargă la o nouă școală cu pretenții financiare iar familia ei este destul de săracă așa că Merci nu poate să se integreze la fel de bine ca celelalte fete: nu se îmbracă la fel ca ele sau nu își permite să aibă la fel de multe poze de album cum au colegele ei, sau chiar o bicicletă la modă!

Cu toate acestea fata este puternică și reușește să facă față multor situații care îi cer să se maturizeze poate mai repede decât ar trebui.

📚 Păsările dintr-o bună zi

Charlie este un băiat care are o anumită ordine în viață și o anumită rutină, el având chiar o problemă de sănătate din cauza căreia simte nevoia aceasta de ordine. La un moment dat tatăl său este rănit în timpul unui reportaj despre Afganistan ajungând la spital în comă.

Charlie și frații săi 3 la număr vor fi îngrijiți de bunică, însă cât tatăl lor se află în comă vor apărea o serie de modificări care la început par un haos pentru Charlie.

Pentru un copil este foarte greu uneori să te adaptezi la anumite lucruri noi mai ales dacă nu le înțelegi foarte bine. Charlie reușește să descopere mai multe despre el și despre viață printr-o aventură foarte interesantă, plină de învățăminte. Alături de o nebună cu păr roz și cei 3 frați Charlie va descoperi păsări rare despre care îi va povesti tatălui său și își va găsi cumva locul în stol și în viață!

📚 Ultimul oaspete

Sunt curioasă câți dintre voi sunteți semne de cărți thriller. Eu nu am mai apucat să le citesc la fel de des cum o făceam pe vremuri, dar când găsesc o carte de acest tip observ că mă captivează și nu pot să o las jos din mână!

La fel s-a întâmplat și cu Ultimul oaspete, o carte de neașteptat de interesantă. Prietenia dintre două persoane este minunată. Pentru Sadie și Avery prietenia este una aparte, ele descoperindu-se într-un mod unic: Avery e localnică iar Sadie este o turistă bogată. Timp de 10 ani în fiecare vară acestea leagă prietenia mai strâns, dar în una din zile Sadie e găsită moartă!

Sinucidere sau crimă? Care din ele să fi fost? Avery este suspectată iar aceasta încearcă să-și dovedească inocența. O carte care te face să citește pe repede înainte pentru a afla care este deznodământul!

Cea mai chestie sunt cele trei cărți pe care am reușit să le termin în această perioadă. Este frumos să descoperi cărți noi pline de aventuri și emoții speciale!

Voi ce cărți interesante ați mai descoperit? Vă plac recomandările mele? 🤗😘📚

2020-08-09T14:07:04+00:00

8 Comments

 1. Butterfly August 10, 2020 at 12:45 pm - Reply

  Foarte interesante copertile si e imbie sa le descoperi aventurile. In ultimul timp am citit carti despre autodiversificarea sugarilor…cu asta ma ocup mai nou :))

 2. Lucia Mihaela Curea August 10, 2020 at 1:51 pm - Reply

  Cărți minunate mă așteaptă și pe mine, dar le păstrez pentru vacanta!

 3. carmen alexa August 10, 2020 at 2:03 pm - Reply

  Caut sa imi fac mereu timp de lectua. Stiu ca ma relaxeaza si sigur ma ajuta. Mersi pentru recomandare acestor titluri. Le voi caut sa vad cum ma voi intelege cu ele 🙂

 4. Catalina Coman August 10, 2020 at 11:53 pm - Reply

  Ultimul oaspete ma asteapta si pe mine la citit. Abia astept sa o descopar.

 5. Aliceee Traveler August 11, 2020 at 8:40 am - Reply

  Îmi plac mult recenziile făcute de tine. Ma tentează și pe mine acum “Păsările dintr-o bună zi”. Am sa o adaug în wishlist

 6. denisa August 11, 2020 at 10:22 pm - Reply

  Frumoase tare aceste carti. Eu le judec acum dupa coperta, nu le-am citit inca.

 7. Pulbere de stele August 12, 2020 at 7:33 am - Reply

  Si mie imi place sa citesc dar iar am o perioada stresanta si nu-mi arde de citit… cand ma apuca, ma tine cam un an doi asa…

 8. Raluca Brezniceanu August 12, 2020 at 9:18 am - Reply

  Judec acum cartile doar pe considerente estetice si spun ca arata foarte bine, cat sa ma atraga sa le cumpar.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree