Editura ElefantulMeu – Cumpără cărți personalizate pentru copiii de toate vârstele

editura elefantulmeu carti personalizate pentru copii toate varstele povesti

Cărțile pentru copii mereu au fost printre preferatele mele. Acestea te poartă, indiferent de vârstă, în tărâmuri magice și îți dezvoltă imaginația.

📚 Povești personalizate pentru copii

O idee minunată de carte pe care o poți să oferi în dar unui copil cuminte o reprezintă o carte personalizată în care copilul să fi părtaș la aventură. Nu e așa că sună minunat? Dacă aș fi copil, cu siguranță această idee m-ar încânta!

Cum comanzi o carte personalizată

Cei de la editura Elefantulmeu au pe site o grămadă de povești minunate din care să alegi, potrivite pentru copiii de toate vârstele! Am comandat și eu un cadou pe acest site iar procedura a fost extrem de simplă.

Coletul a ajuns la mine cam într-o săptămână (7-10 zile) și am fost mulțumită de tot procesul de comandă și livrare la domiciliu.

Am ales categoria de vârstă dorită și acolo povestea care mă atragea cel mai mult. Majoritatea poveștilor din care alegeți sunt pline de imagini frumos colorate care vor atrage și mai mult copilul.

Poveștile din care puteți alege pornesc de la vârsta de 1 an+ și continuă până la 10 ani+. Mi se pare foarte bine că putem alege cărți chiar și pentru bebe, dar și pentru copiii mai mari.

După aceea, în funcție de povestea aleasă, trebuie să alegi numele copilului care va apărea în poveste, eventual numele unui prieten, locația unde se desfășoară acțiunea, și poți chiar la unele povești să faci o dedicație pentru copil și să adaugi și poza acestuia la începutul cărții.

Poveștile ne deschid calea spre cunoaștere în primii ani de viață

Poveștile sunt cele cu care ni se deschide dorința de cunoaștere încă din primii ani ai vieții. Aventurile, personajele interesante, cărțile cu ilustrații, ne vor rămâne în minte pentru toată viața! Oferă și tu o carte personalizată pentru un bebe sau un copil mai mare și ajută-l să descopere treptat lumea într-un mod diferit, un mod minunat!

Jurnal de bord este o carte atât de frumoasă și plină de aventuri, numai bună pentru copiii ce iubesc să fie căpitani de nave! M-au impresionat ilustrațiile fascinante și mă bucur că am ales această poveste pentru o fetiță cuminte. Îmi place mult și coperta moale și mătăsoasă la atingere. 😻 Cartea este inclusă într-o ediție specială pentru cititorii începători!

Este foarte frumos să citești o poveste din care faci parte și să crești cu această carte în minte. Peste ani această carte va fi specială și unică pentru tine.

Cum vi se pare această idee de cadou? Ați oferit și voi în dar o carte personalizată de acest tip? Puteți găsi multe modele interesante pe www.elefantulmeu.ro 😘

2020-07-29T14:04:02+00:00

8 Comments

 1. Elena Dogaru-Marchelov July 29, 2020 at 2:37 pm - Reply

  Ce faina este ideea de a individualiza o carte pentru copii 🙂

 2. Ioana S Pavel July 29, 2020 at 10:11 pm - Reply

  Uau, cât de faină este ideea! ❤️ Mă bucur că am aflat despre acest tip de jurnal de la tine.

 3. Oana July 30, 2020 at 7:19 am - Reply

  Mi se pare foarte misto aceasta idee, mai ales pentru un cadou este foarte originala. Mersi!

 4. Denisa July 30, 2020 at 11:33 am - Reply

  Sunt extrem de frumoase cartile de copii, mi se par mega potrivite si pt adulti care inca au suflet de copil ❤

 5. Alexandra July 30, 2020 at 4:21 pm - Reply

  Sunt foarte faine si atractive pentru copii😊

 6. Ivan Adriana July 30, 2020 at 7:16 pm - Reply

  Foarte mult îmi place tipul acesta de carte. Mi se pare o idee de cadou deosebită.

 7. Rokolla August 1, 2020 at 1:56 am - Reply

  Iubesc povestile personalizate. A primit si Cristinuta mea o astfel de carte si a fost tare faina povestea

 8. Oprea Carmen August 3, 2020 at 9:24 am - Reply

  ce interesant, poate ne gandim si noi la o astfel de carticica, imi place ideea!

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree