recenzie carte verity colleen hoover editura epica

📚 O poveste terifiantă

Colleen Hoover a devenit în ultimele luni unul dintre autorii mei preferați! Mă bucur că încă pot descoperi autori care să mă impresioneze așa mult, chiar dacă acest lucru se întâmplă mai rar. Sunt multe cărți care îmi plac mult sau care îmi rămân în suflet, dar nu mulți autori reușesc să mă lase mască! 🙀

Cartea Verity de Colleen Hoover începe cu Lowen, protagonista noastră, care evită la fix un accident. În drumul ei spre un interviu aceasta rămâne cu terifiantul accident în minte, dar ce are să o uimească mai mult este viitorul ei șef!

recenzie carte verity colleen hoover editura epica

Lowen este o autoare debutantă, destul de timidă și retrasă de evenimente. Preferă să scrie mai din umbră și cumva se mulțumește să nu fie faimoasă.

Totul se schimbă când noul ei colaborator-șef o angajează să scrie continuarea romanelor binecunoscutei Verity, o autoare extrem de populară care este și soția acestuia, care din motive de sănătate e la pat. Lowen stă pe gânduri, dar cumva ajunge să accepte din varii motive.

Odată ajunsă acasă la Verity pentru a începe studiul romanelor acesteia, Lowen începe să treacă prin stări extrem de ciudate….

recenzie carte verity colleen hoover editura epica

Descoperirile pe care Lowen le face într-o autobiogafie scrisă de Verity sunt terifiante și nu doar acest lucru o sperie groaznic… Vă invit și pe voi să descoperiți ce secret se ascunde în această casă și cât de terifiantă pare gândirea unui om cu probleme psihice!

Sunt sigură că această carte vă va ține și pe voi prinși printre pagini la fel cum am pățit și eu! Stilul lui Hoover m-a captivat și nu este prima dată când pățesc acest lucru! 😍🙀

recenzie carte verity colleen hoover editura epica

📚 Un final interpretabil

Cred că o carte bună te trece prin tot soiul de sentimente și chiar te face să îți pui o grămadă de întrebări! Chiar dacă pe parcursul lecturii aveam o mulțime e gânduri în minte, finalul a fost cel care mi-a pus capac!

Un final foarte interesant, neașteptat, ce m-a făcut să rămân cu semne de întrebare și să mă gândesc care o fi adevărul adevărat! Recomand cu mare drag acest thriller psihologic presărat cu urme de pasiune.

Voi ați citit cărți de la Colleen Hoover? Sunt curioasă cum vi s-au părut! 🤗😘😘

recenzie carte verity colleen hoover editura epica recenzie carte verity colleen hoover editura epica