Mereu am fost adepta hainelor cât mai comode și oricât de multe hăinuțe mai simpatice aș vedea în magazine deseori aleg să nu mi le cumpăr dintr-un singur motiv: sunt extrem de incomode pentru preferințele mele. Fiecare dintre noi are un anumit stil iar eu prefer să port haine cât mai lejere și comode.

Paranteză: Chiar voi face o curățenie mai mare printre anumite haine pe care le am și voi renunța la cele care simt că mă strâng sau că mă irită pe piele. Vă recomand și vouă să păstrați hainele care vă fac să vă simțiți cel mai bine. 😍 E un proces greu, dar va merita.

Vă arătasem de curând aici un echipament sportiv/longewear tare fain pe care l-am primit de curând de pe site-ul celor de la Ever Pretty. Alături de el mi-am mai luat un set yoga floral care este absolut minunat.

Acest model floral mi-a atras imediat atenția. E foarte comod și eu mi l-am luat în mărimea 4 (36), dar mi se potrivește (eu sunt un 32). Nu-mi plac hainele prea strânse pe corp, cele care devin incomode. Acest set e perfect!

💥 Aveți 15% reducere pentru comenzile peste $50 pe Ever Pretty
🎁 Cod: Blogger15

De la începutul acestui an am început să port destul de des echipamente sportive. Am căpătat o pasiune pentru ele și parcă am și o tragere mai mare de inimă să fiu un pic mai activă (în felul meu) cu această ocazie.

De ce?
⠀⠀⠀
🎀 mă impulsionează atunci când vreau să fac câteva exerciții;
🎀 uneori le port acasă pentru că mă simt tare comod în ele;
🎀 sunt perfecte pentru alergat, yoga, fitness, o ieșire la iarbă verde și chiar o plimbare în pas alert 🙈

Sunt super încântată de noul meu set floral și mă simt mult mai motivată să fac o sesiune de relaxare, exerciții, yoga sau meditație când mă îmbrac cu un set comod ca acesta.

M-am gândit ca pe viitor să investesc mai mult în seturi sportive de acest tip deoarece mă simt foarte bine în ele și voi încerca să nu mai cumpăr haine care mă strâng doar pe ideea că poate arată mai bine. Este o iluzie de moment pe care o regret după câteva luni sau în an când reîmbrac acele haine și mă simt incomod în ele. 🙈🙈

Tu folosești echipamentele sportive pentru exerciții sau le porți și prin casă sau când ieși la plimbare? Îți plac modelele mai simple sau florale? 😘