echipament mulat de yoga lavanda de pe ever pretty

Ultimele luni au fost mai diferite pentru mine pe planul sedentarismului în ideea în care am început să fac mai multă mișcare în unele zile. Perioada de distanțare socială a fost perfectă pentru a mă apuca de jogging și exerciții fizice ușoare.

Acum că a venit vara parcă iar mi-am ieșit din ritm și vremea călduroasă nu mă ajută. Cu toate acestea doresc să fac exerciții în unele zile ca să mă pot simți mai bine în corpul meu.

De pe Ever Pretty mi-am luat două echipamente sportive tare faine iar unul dintre ele este un echipament sportiv yoga pe nuanța lavandă!

💥 Aveți 15% reducere pentru comenzile peste $50
🎁 Cod: Blogger15

🌺 Women’s Classic Long Sleeve and Leggings Yoga Suit

Mi-am dorit de mai demult un echipament yoga format din bluză crop top cu mânecă lungă și colanți din aceștia de care tot văzusem peste tot. M-am bucurat tare mult să văd că acest echipament este extrem de confortabil fapt ce îl face o alegere cu succes!

Este un echipament potrivit pentru zilele mai reci deoarece este destul de călduros. E realizat dintr-un material elastic care se întinde și se mulează pe corp foarte bine. Este un material confortabil și plăcut la atingere care nu mă jenează deloc! 😍

Eu sunt mărimea XXS (32), dar de obicei îmi place să port la echipamente sportive un XS. De această dată am luat mărimea 4 care e echivalentul pentru 36 și îmi vine foarte bine. Bluza este vag mai lată în umeri, dar este un aspect insesizabil.

Eu prefer hainele să fie cât mai confortabile mai ales cele pentru exerciții fizice. Nu îmi plac hainele care plesnesc pe mine, care mă strâng la burtă și nu mă lasă să respir. Dacă și voi sunteți la fel poate alegeți o mărime mai mare decât purtați în general.

Puteți intra pe Ever Pretty să vedeți și alte piese faine în secțiunea de loungewear. Mi-a plăcut că alături de rochiile minunate pentru nunți cei de pe site au adăugat și produse noi tare faine și de calitate!! 😍 Recomand!!

Voi ce fel de echipamente sportive preferați? Vă place acest model din două piese mulate? Care este culoarea voastră preferată pentru echipamentele în care vă faceți exercițiile? 😘😘