libris arta durutului in cot japonisme doua carti dupa care sa iti ghidezi viata

În momentele când nu am chef să citesc ficțiune, îmi place să am opțiuni mai lejere. Cu toate acestea, îmi place să citesc cărți care fie să mă inspire, fie să mă liniștească (sau dacă se poate ambele variante 😃).

Am luat luna trecută de pe Libris două titluri interesante pe care mi le doream de mult timp! Ambele se potrivesc de minune pentru mine și chiar nu vor pleca din biblioteca mea. Sunt prea interesante!

📚 Arta magică a durutului în cot

Căutam această carte de mai mult timp și de fiecare dată era indisponibilă. Din fericire, de data asta am avut noroc și pot spune că nu regret alegerea.

Am parcurs deja prima jumătate a cărții și mă bucur că m-a ținut captivată în paginile ei. Simplu scrisă și la obiect, această carte îți deschide ochii despre cum ar trebui să nu îți mai pese de cei din jur și de părerile lor atunci când acestea chiar nu contează.

Este important să ne punem mai presus nevoile și dorințele personale pentru a fi cu adevărat fericiți. Altfel putem ieși pe minus la multe capitole: fericire, buget etc. Este o lectură rapidă care îți oferă idei despre cum să te doară în cot despre ce cred ceilalți fără a-i jigni. Recomand cu drag! Sarah Knight a reușit să scrie o carte stil Marie Kondo, dar cu o abordare pe o altă latură.

libris arta durutului in cot japonisme doua carti dupa care sa iti ghidezi viata

📚 Japonisme. Arta de a fi mulțumit

Cea de a doua carte care stă lângă patul meu și de care sunt mulțumită este faimoasa Japonisme a lui Erin Niimi Longhurst. Auzisem de această carte de mai multe ori, dar nu îmi intrase în subconștient până când am văzut-o acum ceva luni într-o librărie.

O carte micuță, cochetă, tipul de carte stil coffee table book. Este frumos realizată și atent presărată cu citate care te inspiră, imagini minunate și capitole care te ghidează. Un mic ghid concis pentru o viață mai liniștită.

Îmi place să citesc câte un capitol din această carte și mă simt mai relaxată când mă apropii de conceptele japoneze care mereu mi-au oferit o stare de bine. Este o lectură minunată care nu ar trebui să vă lipsească!

Tu după ce cărți ți-ai ghidat anumite principii din viață? Sunt curioasă dacă ai recomandări pentru mine. 😘

libris arta durutului in cot japonisme doua carti dupa care sa iti ghidezi viata libris arta durutului in cot japonisme doua carti dupa care sa iti ghidezi viata