3 idei pentru a te relaxa la început de primăvară

trei idei pentru a te relaxa la inceput de primavara libris carte totul se termina cu noi cana agenda helen exley

Primăvara din acest an se pare că încearcă să fie una extrem de timpurie! Parcă deja mă ia astenia de primăvară și de aceea uneori mă simt mai moleșită și leneșă. 😳

Ce e de făcut când nu prea avem chef de mare lucru? Cum primim primăvara? Am pregătit 3 idei pentru a te relaxa la început de primăvară, inspirate de pe site-ul Libris, un site unde cărțile abundă. Când aerul acela cald de primăvară începe se sufle și tu doar vrei să lenevești…. te invit să:

trei idei pentru a te relaxa la inceput de primavara libris carte totul se termina cu noi cana agenda helen exley

🎁 Citește o carte

O carte este o idee perfectă care să te ajute să te relaxezi în zilele când nu ai multă energie. Am zis să citesc în perioada aceasta cartea Totul se termină cu noi scrisă de Colleen Hoover, un autor tare popular!

Eram foarte curioasă de cum scrie Hoover așa că am zis să îi ofer o șansă. Este o carte din acelea de dragoste care după primele pagini m-a cucerit. Să vedem și continuarea!

trei idei pentru a te relaxa la inceput de primavara libris carte totul se termina cu noi cana agenda helen exley

🎁 Notează gânduri într-o agendă

Agendele mereu vor ocupa un loc special în biblioteca mea. Am atât de multe modele, forme și culori! Printre preferatele mele se numără și agendele de la Helen Exley pe care le-am găsit și pe site-ul Libris în categoria de rafinament și lectură.

Mi-am luat o agendă mai mare cu gândul că e mai ușor să scriu în ea gândurile mele, poezii sau orice altă invenție care simt că mă ajută să mă relaxez.

E frumos ca la final de zi să îți treci gândurile undeva. Acest proces este unul relaxant și creativ și te ajută deseori să te descoperi mai bine. 😊

trei idei pentru a te relaxa la inceput de primavara libris carte totul se termina cu noi cana agenda helen exley

🎁 Savurează un ceai calmant

O cănuță simpatică cum este aceasta cu pisicuță sigur îți va oferi o stare de bine atunci când savurezi băutura ta preferată. Eu iubesc ceaiurile așa că deseori o să mă vedeți cu câte două căni alături (una cu ceai, una cu apă) care mă însoțesc atunci când citesc sau îmi notez idei în jurnal. 🌸

Cam acestea sunt ideile care pe mine mă relaxează atunci când sunt mai lipsită de energie. Cărțile, agendele și o băutură caldă mereu sunt companioni perfecți!

Cum ți se par aceste recomandări pentru un început reușit de primăvară? Tu te simți mai astenic atunci când dă căldura sau ai multă energie? 🎀😊

2020-03-04T00:04:19+00:00

8 Comments

 1. Lucia Mihaela Curea March 4, 2020 at 6:41 pm - Reply

  La început de primăvară, am întotdeauna mai multă energie. O carte bună și o cafea delicioasă este tot ce am nevoie pentru relaxare.

 2. Simona Tucu March 4, 2020 at 10:07 pm - Reply

  Oh, multa energie si pofta de viata imi creeaza fiecare inceput de primavara, dar imi plac sugestiile tale foarte mult!!!

 3. Pulbere de stele March 4, 2020 at 10:30 pm - Reply

  Sunt schimbari si in organismul meu, doar ca de data asta am trecut de la o oboseala cronica la o stare de energie care, sincer, ma cam ingrijoreaza, pentru ca eu nu am mai fost asa din tinerete…

 4. Catalina Coman March 5, 2020 at 12:15 am - Reply

  Primavara e anotimpul meu preferat, deci se intoarce si energia.
  P.S. Cartea ta e tare faina.

 5. Deyutza March 5, 2020 at 12:25 am - Reply

  o carte buna citesc mereu indiferent de anotimp, la fel si un ceai sau o cafea buna, bineinteles intr-o cana frumoasa la fel ca a ta:)

 6. Denisa March 5, 2020 at 9:59 pm - Reply

  Imi plac recomandarile tale! Ador ceaiul si sa notez in agenda.

 7. Rokolla March 5, 2020 at 10:22 pm - Reply

  Si eu ma relaxez maxim atunci cand vine vorba despre o carte buna si o cana cu ceai. Imi place mult canita ta

 8. Ana-Maria March 9, 2020 at 12:10 pm - Reply

  Mi-a placut articolul, multumesc mult pentru idei 🙂

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree