De citit: Pe urmele flăcării de Hafsah Faizal

recenzie carte pe urmele flacarii hafsah faizal editura storia

Pe urmele flăcării este o carte care mi-a atras atenția de ceva timp. Atât coperta foarte frumoasă cât și titlul sau sinopsisul mi-au stârnit curiozitatea. 📚

Dacă nu mai ai idei livrești, prima carte din seria Nisipurile din Arawiya este o bună recomandare! Este inspirată de vechea Arabie și combină onoarea, iubirea, asumarea propriilor identități.

recenzie carte pe urmele flacarii hafsah faizal editura storia harta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📚 Încep să îmi placă unele cărți cu personaje arabe (recomand seria Urgia și Zorile). Simt că plutesc și în alte religii și regiuni cu care nu sunt familiarizată și în acest mod devin din ce în ce mai curioasă!

📚 Cartea aceasta nu are cum să nu te îmbie și mai mult la lectură prin harta minunată de la început! Se zice că acele cărți cu hărți, sunt printre cele mai faine cărți! Tu ce zici?

📚 Stilul lui Hafsah Faizal este unul interesant și cred că îți poate oferi dorința de a citi mai mult. Are un stil de a scrie care îmi place și a creat personaje interesante, precum este protagonista cărții, Zafira. Un personaj puternic, luptător, curajos și perseverent care poate fi o inspirație pentru mulți dintre noi.

📚 Dacă îți plac lecturile fantasy, presărate cu mistere, blesteme și un pic de magie, s-ar putea să fi nimerit fix seria care e pe gustul tău!

Tu ai citit această carte? Îți plac lecturile inspirate de Arabia? Te invit să descoperi cartea la Libris.ro unde sunt și multe alte lecturi faine. 😘

recenzie carte pe urmele flacarii hafsah faizal editura storia

Zafira este Vânătorul, deghizată în bărbat când se aventurează în blestemata pădure a ținutului Arz pentru a-și hrăni poporul.

Nasir este Prințul Morții și îi asasinează pe cei suficient de nebuni ca să-l înfrunte pe autoritarul său tată, sultanul. Dacă oamenii vor descoperi că Zafira e o fată, toate realizările ei vor fi respinse; dacă Nasir va da dovadă de compasiune, tatăl lui îl va pedepsi în cele mai brutale moduri cu putință. Și Zafira, și Nasir sunt adevărate legende în regatul Arawiyei ― dar niciunul dintre ei nu-și dorește asta.

Războiul stă să izbucnească și ținutul Arz înaintează în fiecare zi, cucerind pământul și absorbindu-l în umbră. Când Zafira pornește în căutarea unui artefact pierdut care să redea magia lumii ei suferinde și să oprească Arzul, Nasir e trimis de sultan într-o misiune asemănătoare: să recupereze artefactul și să-l ucidă pe Vânător. Dar un rău străvechi se trezește la viață în timpul călătoriei lor, iar obiectul pe care ei îl caută ar putea deveni o amenințare mai mare decât își pot imagina.

Inspirată de vechea Arabie, cartea lui Hafsah Faizal ― prima din seria Nisipurile din Arawiya ― este un debut palpitant despre revelații, iubire, onoare, învingerea temerilor și despre asumarea propriei identități.

recenzie carte pe urmele flacarii hafsah faizal editura storiarecenzie carte pe urmele flacarii hafsah faizal editura storia harta

2019-11-28T00:51:58+00:00

3 Comments

  1. Catalina Coman November 28, 2019 at 12:52 am - Reply

    Pare chiar interesanta cartea! Si coperta e super.

  2. Denisa November 28, 2019 at 11:02 am - Reply

    Wooow daaa, e foarte frumoasa cartea. Cu siguranta as citi-o si eu.

  3. Lucia Mihaela Curea November 28, 2019 at 12:56 pm - Reply

    Coperta este chiar atragatoare sigur si povestea e la fel. Acum citesc despre o fetita abandonata in timpul razboiului si urmeaza lectura Hygge pentru relaxare.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree