3 Cărți de citit sub pătură

carti editura nemira biblioteca invizibila pisici negre rodica brasoveanu

Nu știu cum se face, dar de mai bine de 3 săptămâni simt cum îmi zboară timpul printre degete. Probabil eu sunt de vină, pentru că mă încarc cu prea multe task-uri solicitante și nu mă organizez îndeajuns de bine (e posibil așa ceva?).

După munca de peste zi (și chiar de seară) nu pot decât să vreau să citesc niște cărți din turnul meu de TBR care, în continuare, crește considerabil. A fost mai cuminte săptămânile acestea și nu s-a făcut mai voluminos, dar oare cât va ține acest lucru? 😂😂

Revenind la oile noastre, am pentru voi 3 idei de cărți numai bune pentru când v-ați săturat de tot și toate și vreți să scăpați din cotidian. Toate sunt apărute la editura Nemira și s-ar putea să vă ofere clipele de răgaz de care aveți nevoie. 😘

carti editura nemira biblioteca invizibila pisici negre rodica brasoveanu

📚 320 de pisici negre de Rodica Ojog-Brașoveanu

Cine a făcut cunoștință cu faimosul detectiv Hercule Poirot, ar fi bine să nu se oprească acolo. Chiar în România avem și o detectivă faimoasă: se numește Melania Lupu și este o bătrânică tare perspicace și amuzantă.

✨ 320 de pisici negre este volumul 3 din seria Melania Lupu, o serie numai bună pentru zilele de toamnă și iarnă. Umorul protagonistei este superb iar cazurile cu care m-am întâlnit în fiecare volum sunt bine gândite.

Rodica Ojog-Brașoveanu este un autor pe care mă bucur nespus de mult că l-am descoperit. Abia aștept să îi descopăr și celelalte serii sau cărți independente. Până atunci, mă distrez de-a detectivul cu Melania Lupi și motanul ei! 😍

carti editura nemira biblioteca invizibila pisici negre rodica brasoveanu

📚 Biblioteca invizibilă de Genevive Cogman

O lectură diferită de ce mai nimerisem în ultima vreme. Colecția de cărți ARMADA e tare vastă, cu toate că nu a apărut pe piață de foarte mult timp. Biblioteca invizibilă face parte din această colecție și mi-a făcut plăcere să o descopăr.

✨ Protagonista noastră Irene este agent special al Bibliotecii iar în primul volum al seriei o însoțim pe aceasta și pe ucenicul ei Kai într-o serie de peripeții. Secrete, dragoni, vampiri, Londra, oare sunt toate acestea conectate între ele? Se pare că da, mai ales atunci când trebuie să recuperezi o carte importantă așa cum este povestea Fraților Grimm.

✨ Mi s-a părut interesantă ideea Bibliotecii care era o organizație secretă al cărei scop era să colecteze cele mai importante cărti dintr-o serie de universuri paralele. Călătorii de acest tip sunt potrivite pentru orice cititor!

„Bibliofilii o să adore această carte! Cogman scrie impecabil un fantasy distractiv, cu personaje complicate, multă acțiune și o lume bine construită și fermecătoare.“ – Library Journal

carti editura nemira biblioteca invizibila pisici negre rodica brasoveanu

📚 Scrisori din insula Guernsey de Mary Ann Shaffer & Annie Barrows

Ultima carte pe care o poți citi sub pătură este una sub o altă tonalitate. Scrisori din insula Guernsey este o lectură care te transportă în Londra anilor 1946. Este o carte cosy care o prezintă pe Juliet, o femeie care caută un subiect pentru noua ei carte.

Amuzant este că Julie găsește inspirație într-o scrisoare secretă de la un bărbat misterios. Mai interesantă pare să fie viața secretă a acestui bărbat de pe insula Guernsey. Te invit și pe tine la lectură!

Voi ați citit aceste cărți? Lectura vă ajută atunci când treaba de peste zi a fost prea intensă? 😘📚

carti editura nemira biblioteca invizibila pisici negre rodica brasoveanu

2019-11-13T00:10:53+00:00

8 Comments

 1. Raluca Brezniceanu November 13, 2019 at 12:04 am - Reply

  Una din metodele mele de relaxare este cititul. E drept ca-n ultima vreme m-am “relaxat” citind literatura de specialitate, dar imi iau eu revansa.

 2. Deyutza November 13, 2019 at 12:36 am - Reply

  Numai titluiri interesante , nici nu stiu care ma atrage mai mult. Aaa si toate au copertele foarte interesante si dragute

 3. Catalina Coman November 13, 2019 at 12:54 am - Reply

  Scrisori din insula Guernsey am citit-o si eu si chiar am fost incantata de ea.

 4. Anca November 13, 2019 at 6:31 am - Reply

  Si mie mi se intampla sa vreau sa fac prea mult si sa nu fac fata, ma bucur ca ai reusit sa iti faci timp pentru citit.

 5. Denisa November 13, 2019 at 8:18 am - Reply

  Ce frumoase sunt aceste carti, cu siguranta le-as citi si eu, par tare interesante.

 6. Luca Raluca November 13, 2019 at 9:00 am - Reply

  Mereu citesti numai carti interesante cu subiecte faine. O sa le trec si eu pe lista mea. Merci pentru recomandari!

 7. Butterfly November 13, 2019 at 11:52 pm - Reply

  Daca le citesc sub patura nu le mai termin niciodata :)) As incepe totusi cu Scrisori din insula Guernsey

 8. Lucia Mihaela Curea November 16, 2019 at 1:08 pm - Reply

  La cum se anunta inca vremea, cred ca reusim sa mai citim in parc.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree