Frumoasa Adormită Disney 👧🏼 Sleeping Beauty

recenzie carte frumoasa adormita colectia disney

Sărutul salvator

Poveștile copilăriei îmi vor rămâne mereu la suflet. Printre ele se numără și Frumoasa adormită, o poveste tare frumoasă. Dacă nu ați citit-o și nu ați văzut desenele, vă recomand sa o faceți. Este o poveste tare faină, care te înveselește și ți se cuibărește la inimă.

Ediția din Colecția Disney Clasic de la Adevărul mi-a completat seria de cărticele de acest tip și mă bucur să o recitesc din când în când.

Frumoasa adormită urmărește povestea unei fete pe nume Aurora care se îndrăgostește de un prinț frumos. Aurora este blestemată la un somn etern, împreună cu tot castelul unde se afla ea. Singurul remediu care va trezi întregul peisaj la viață îl reprezintă sărutul dragostei adevărate, moment unde intervine prințul.

Este o poveste scurtă, care te va relaxa înainte de somn și îți va induce cu siguranță o stare de bine. Ție îți place “Frumoasa Adormită”? Ai o altă poveste preferată? 😘

recenzie carte frumoasa adormita colectia disneyrecenzie carte frumoasa adormita colectia disney

2018-11-01T23:31:20+00:00

4 Comments

 1. Diana Ion November 3, 2018 at 12:11 am - Reply

  Avem și noi cartea, ne place foarte mult. De regulă, înainte de culcare le citeam la fete o poveste. Acum, de ceva vreme, fata cea mare îi citește surioarei!

 2. Elena Chedică Mateică November 3, 2018 at 10:22 am - Reply

  Chiar dacă am o vârstă și nu mai sunt copil, încă citesc cărți de povesti pentru copii. Preferata mea rămâne Cenușăreasa.

 3. Lucia Mihaela Curea November 3, 2018 at 12:31 pm - Reply

  Eu ador toate acestea povești din copilăria mea și le recitesc acum împreună cu nepotica mea.

 4. Catalina Coman November 4, 2018 at 12:39 am - Reply

  Si eu ador povestile astea si avem toata colectia. 😀

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree