Seria Eliberarea Ținutului Oz de Danille Paige la Leda Edge

lansare carti dororthy trebuie sa moara nicaieri nu e ca in oz editura leda edge

Dorothy cea rea

Cei de la editura Leda Edge au pregătit de curând un pachet tare fain pentru mine, de care m-am bucurat foarte mult, acesta fiind o surpriză. Știm toți despre clasicul ținut Oz, despre Dorothy și cățelușul Totto, dar se pare că acum avem ocazia să citim o serie nouă denumită Eliberarea ținutului Oz. De această dată Dorothy nu mai este personajul pozitiv, ci dimpotrivă! 😅

Poți comanda și tu online pachetul Eliberarea ținutului Oz și dacă încă e disponibilă în stoc, vei primi și tu o plasă ca cea pe care o am eu. Acest pachet conține cartea Dorothy trebuie să moară și nuvela Nicăieri nu e ca în Oz!

Sunt tare curioasă cum ți se pare ideea acestei serii care o pune pe Dorothy într-un plan diferit, unde ea se pierde între ce este BINE și ce este RĂU, așa că pare să devină o tirană nemilostivă… 😀 O reinterpretare de care abia aștept să mă apuc de citit!
lansare carti dororthy trebuie sa moara nicaieri nu e ca in oz editura leda edge

Sinopsis:
NICĂIERI NU E CA ÎN OZ!Povestea lui Dorothy Gale, eroina principală a Vrăjitorului din Oz de L. Frank Baum, a părut să se încheie atunci când fata din Kansas s-a întors acasă, la ferma sărăcăcioasă a mătușii Em și a unchiului Henry. Numai că, atunci când ai cutreierat prin magicul Ținut Oz și te-ai desfătat cu minunățiile sale, prăfoasa prerie americană nu îți mai poate fi pe plac. Așa că, atunci când Dorothy primește o pereche de pantofi rubinii fermecați de la Glinda, Vrăjitoarea cea Bună de la Miazăzi, nu poate rezista ispitei de a se reîntoarce în tărâmul de basm. Tânăra pornește într-o nouă aventură, una în care va afla că magia și toți cei care o folosesc se schimbă în permanență. Și că, uneori, e tare greu să stabilești ce este Bine și ce este Rău. Sau dacă nu cumva pe tine însăți te paște pericolul de a te preschimba, dintr-o nevinovată eroină, într-o tirană nemilostivă, căci…

NICĂIERI NU E CA ÎN OZ!

lansare carti dororthy trebuie sa moara nicaieri nu e ca in oz editura leda edge

Sinopsis:
DOROTHY TREBUIE SĂ MOARĂAmy Gumm este o adolescentă inteligentă, care avea deja suficiente probleme în Kansasul natal și fără să fie silită să supraviețuiască unei tornade. Iar atunci când furtuna o aruncă într-un tarâm magic în care lucrurile par să fi scăpat de sub control, viața sa o ia cu totul razna. În curând, tânăra se vede târâtă în mijlocul unui adevărat razboi civil care se poartă în ținutul Oz între popoarele asuprite și cei care îi sunt loiali lui Dorothy Gale, care nu mai e, nici pe departe, inocenta și drăgălașa fetiță pe care credeam că o știam cu toții din romanul lui L. Frank Baum, Vrăjitorul din Oz. O aventură palpitantă, un thriller în care forțele revoluționare ale Ordinului Celor Răi se confruntă cu o tirană nemilostivă și plină de cruzime. Concluzia rebelilor e una singură: DOROTHY TREBUIE SĂ MOARĂ!

„Dorothy trebuie să moară! este o lectură obligatorie pentru toți aceia cărora le plac poveștile extraordinare, care au fost reinterpretate și răsturnate pe dos.” Huffington Post

lansare carti dororthy trebuie sa moara nicaieri nu e ca in oz editura leda edge

2018-10-05T11:15:55+00:00

9 Comments

 1. Beauty with Camy October 5, 2018 at 3:33 pm - Reply

  Cartea cu Doroty chiar m-a fascinat, am sa o trec pe lista, mi se pare tare interesanta postura asta 😀

 2. Mihaela Curea October 6, 2018 at 10:01 am - Reply

  Mi-ar fi plăcut ca Dorothy să rămână personaj pozitiv. Dar mă tentează să văd cum au reinterpretat povestea.

 3. Alexa Carmen October 6, 2018 at 3:52 pm - Reply

  Omg! Trebuie neaparat să caut aceste carti. Sunt tare atractive și sigur îmi vor fi pe plac 😊

 4. LacraRevs October 6, 2018 at 10:38 pm - Reply

  Mie îmi plac reinterpretările!! Mi-ar plăcea să citesc cele 2 cărți, pentru a vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă.

 5. Catalina Coman October 6, 2018 at 11:39 pm - Reply

  Din ce am citit din descriere, mi se pare o reinterpretare inedita, pe care abia astept sa o citesc.

 6. Rokolla October 8, 2018 at 1:26 am - Reply

  Mi se par interesante cartile. Nu cred ca ma deranjeaza o astfel de poveste

 7. Cristina January 26, 2019 at 10:50 pm - Reply

  Deci “Nicăieri nu e ca în Oz” e primul volum și “Dorothy trebuie să moară” e al doilea volum? Și dacă da, mai e și altă continuare sau sunt doar aceste două cărți?

 8. Cristina January 26, 2019 at 10:52 pm - Reply

  Deci “Nicăieri nu e ca în Oz” e primul volum și “Dorothy trebuie să moară” e al doilea? Și dacă da, mai există și altă continuare sau sunt doar aceste două cărți?

 9. Ruxandra May 12, 2019 at 3:07 pm - Reply

  Am citit și eu cele două cărți. Sunt interesante,mi-au plăcut 🙂

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree