Relaxarea săptămânii: Afirmațiile pozitive și Invitație la vals

afirmatii pozitive invitatie la vals carte

Seri liniștite după zile lungi de treabă, oare cum te poți relaxa și energiza? Cum te pregătești pentru somn într-un mod plăcut? Lectura este deseori soluția la care eu apelez și în clipele când nu apuc să citesc simt că lipsește ceva.

Pentru săptămâna aceasta doream să vă recomand două cărticele care mi-au fost alături în ultima perioadă. Cei de la Libris.ro mi le-au trimis rapid și m-am bucurat să le descopăr, rând pe rând.
afirmatii pozitive invitatie la vals carte

Afirmațiile pozitive

Avem des nevoie de un imbold pentru a ne reveni la o stare de bine. Deseori ne trezim în minte cu gânduri negative. Cu o stare proastă. Cu o apăsare pe umeri.

Pentru a ieși din stările proaste, de cele mai multe ori trebuie să ne schimbăm și modul de gândire. Reacțiile în anumite situații. Afirmațiile pe care le avem în minte sau pe care le spunem cu voce tare.

Cartea lui Louise L. Hay este o lectură destul de rapidă, dar care trebuie parcursă în mai multe zile. Conține și exerciții care te ajută să îți schimbi modul de gândire, îndreptându-ți atenția sper afirmații pozitive care te vor face să înflorești treptat în fiecare colț al vieții tale.

Mi se pare o cărticică de ajutor spre care îți poți îndrepta atenția de câteva ori pe săptămână. Într-o lună sigur simți că înțelegi mai multe lucruri despre tine și ceea ce te-ar ajuta.afirmatii pozitive invitatie la vals carte

Invitație la vals

Lectura lui Mihail Drumeș este pe lista mea de foarte mulți ani. Am zis că era cazul să aflu mai bine cum scrie acest autor și să descopăr care este nebunia cu invitația la vals.

Cu toate că este o carte care se parcurge destul de repede, nu am reușit să mă potrivesc cu stilul autorului. Probabil îmi imaginam altceva iar de multe ori când ai așteptări, rezultatul te poate dezamăgi. Cu toate acestea, pot spune că nu am fost dezamăgită. Am privit cu alți ochi experiența mea cu Mihail Drumeș și mă bucur că am avut ocazia să mai descopăr un autor român.

Voi ce mai citiți? Aveți aceste două cărți în bibliotecă? Cititul seara după o zi lungă reușește să vă relaxeze? 😘
afirmatii pozitive invitatie la vals carte afirmatii pozitive invitatie la vals carte afirmatii pozitive invitatie la vals carte afirmatii pozitive invitatie la vals carte afirmatii pozitive invitatie la vals carte

2018-10-24T14:50:56+00:00

7 Comments

 1. Lucia Mihaela Curea October 24, 2018 at 6:58 pm - Reply

  Mihail Drumeș scrie foarte frumos și am citit și recitit cărțile lui. Este un autor român care merită promovat mai mult.

 2. Alexa October 24, 2018 at 10:42 pm - Reply

  Imi plac mult cărțile cu afirmații pozitive iar Louise Hay este super! Intr-o perioada chiar imi lipisem pe perete o serie de afirmații pozitive inspirate din cărțile ei! 💖💖💖

 3. Denisa October 25, 2018 at 12:52 pm - Reply

  Ce carte frumoasa! O trec si eu pe lista neaparat! Eu ascult pe youtube seaara un video cu afirmatii pozitive si imi da mereu o stare buna 😁

 4. Cristina Barbieru October 25, 2018 at 7:45 pm - Reply

  Nu prea am timp sa citesc, cel mic vrea toata atentia insa chiar mi se pare o carte ce trebuie sa o citesc, asa ca am pus-o pe lista.

 5. Catalina Coman October 25, 2018 at 11:31 pm - Reply

  Nici pe mine nu prea m-a incantat Invitatia la vals. Am pornit cu asteptari prea mari si am fost putin dezamagita.

 6. LacraRevs October 25, 2018 at 11:43 pm - Reply

  Nu știam de cartea Afirmațiile pozitive! Mi-ar plăcea să o citesc.
  Invitație la vals este pe listă de câțiva ani.. deja, dar încă nu i-a ajuns rândul.
  Citesc zilnic cât de mult/puțin pot.. Dar nu trece o zi fără să citesc.
  Acum citesc Sapiens.

 7. Rokolla October 26, 2018 at 12:48 pm - Reply

  Aceasta carte am descoperit-o abia acum. Nu stiam de ea si ma bucur sa citesc recenzia ei. Acum citesc cateva carti ale printesei urbane. De fapt ii citesc fetitei seara inainte de culcare

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree