Cărticele pentru copii și tineri de la EDITURA CASA 📚

Dragii mei, odată cu începerea școlii am zis să vă prezint niște cărticele drăguțe pentru cei mici, dar și niște preferate ale mele din care citesc cu spor. 😍 Le găsiți toate la cei de la Editura Casa. Sunt curioasă ce mai citiți! 😘

Seria Prietena mea Connie

Fiind potrivite pentru cei cu vârsta de 3 ani +, cărticelele cu prietena mea Conni sunt foarte faine pentru a te amuza și a te ajuta să înveți lucruri interesante despre viață.

Întâmplările scurte, plăcute cu micuța Conni sunt foarte faine și sunt acompaniate de ilustrații frumoase, care îl îmbie pe cel mic la lectură prin stârnirea curiozității și atenției.

Recomand cu mare drag aceste cărticele, eu avându-le pe următoarele: Conni la plajă, Conni merge la grădiniță, Conni merge la zoo, Conni și bebelușul, Conni merge la dentist, Conni o ajută pe mama, Conni și olița, Conni merge la fermă.

Lumea vehiculelor + Caută și găsește

Un alt set de cărți foarte faine pentru cei mici le reprezintă cele din seriile Lumea vehiculelor și Caută și găsește. Sunt cartonate, destul de ușoare, pline de ilustrații minuțios realizate, dar și de informații ușor de înțeles.

Alături de o serie de mici paragrafe dedicate prichindeilor, am întâlnit și menționarea anumitor cuvinte, prin corelație către ilustrații. În acest mod, cei mici pot înțelege mai bine ce reprezintă fiecare obiect desenat.

Sunt curioasă dacă voi ați cumpărat astfel de cărți prichindeilor sau care ar fi preferatele lor.  😃

Cărticele pentru copii și tineri de la EDITURA CASA 📚

2018-09-12T19:28:35+00:00

6 Comments

 1. Alexa September 12, 2018 at 7:55 pm - Reply

  Arata tare bine aceste carticele pentru copiluti! Zici ca sunt pentru 3 anișori + 🙂 noi mai avem ceva…abia am făcut 1 dar par tare drăguțe si o sa vreau sa le avem si noi! Pupici!💋💋💋

 2. Mihaela Curea September 13, 2018 at 11:18 am - Reply

  Am si eu cateva dintre aceste carticele și mi se par tare educative. Abia aștept să vină nepoțica mea din vacanță, să le citim împreună.

 3. Rokolla September 13, 2018 at 2:14 pm - Reply

  Cate carticele interesante ai acolo. Imi doresc sa-mi iau si eu cateva carticele de la Editura casa pentru ca observ ca sunt perfecte pentru varsta copilului meu

 4. Eliza atudosie September 13, 2018 at 7:01 pm - Reply

  Cate carticele frumoase! Nu am copii inca, insa abia astept, mai ales cand vad atatea lucruri dragute pentru ei.

 5. LacraRevs September 13, 2018 at 8:17 pm - Reply

  Nu am un copil, dar par că sunt de mare ajutor!

 6. Alexa Carmen September 13, 2018 at 8:30 pm - Reply

  Sunt tare frumoase! Și atractive. O sa le caut pentru ai mei copii 😍

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree