Back To School

Dragilor, se apropie școala cu pași repezi (din fericire sau din păcate) așa că sunt sigură că mulți dintre voi sunteți entuziasmați de pregătirile școlare. Ele sunt probabil cele mai faine! 😃😃 Ca să vedeți ce articole cool și simpatice sunt acum prin Diverta, vă invit la un mic tur alături de mine în Diverta Constanța de unde mi-am luat și niște lucruri super drăguțe!!!

Mereu începerea anului școlar e plină de emoții, peripeții, goaa nebună după articole școlare minunate! De aceea am zis să fac și în acest an clasicul BTS care vă place așa de mult!

Ghiozdanul de vis

Ghiozdanul de vis e cel care te va însoți tot anul la școală. Pentru că doream să vă facem o surpriză, împreună cu Diverta am pregătit un CONCURS pe canalul meu de youtube, în video-ul cu BTS. Vă invit acolo să vă înscrieți și abia aștept să aud părerile voastre legate de școală.

Chiar dacă am terminat școala demult, eu sunt mare fan papetărie și articole școlare așa că am plecat di Diverta cu niște produse suuuuperbe! O să vă vorbesc mai mult despre ele într-un alt video. 😃

Care este ghiozdanul tău de vis? Ce conține acesta? Îți place să te pregătești pentru începerea anului școlar? Sau poate îmi spui o întâmplare amuzantă de la școală. 😘

BACK TO SCHOOL – GHIOZDANUL DE VIS + CONCURS DIVERTA 😍