Recenzie: P.S. Îmi placi de Kasie West

Schimbul de mesaje

Când am descoperit cartea P.S. Îmi placi de Kasie West apărută la Leda Edge mi s-a părut că are o copertă numai potrivită pentru o lectură de vară. Așa veselă și plină de romantism mi-am imaginat-o!

Din primele pagini am fost puțin sceptică (devine un obicei acest lucru), neștiind dacă autorul are un stil pe placul meu. Nu a mai trecut mult și am fost captivată de poveste! 😃

Protagoniștii, Lily și Cade, sunt doi adolescenți pe care nu ai cum să nu îi placi, așa diferiți cum sunt ei. Cu toate că în viața reală ei se urăsc și nu ratează niciun moment pentru a-și trimite replici înțepătoare, se pare că în lumea “imaginară” cei doi reușesc să își creeze o legătură aparte.

Lily și Cade comunică prin intermediul unor mesaje scrise pe bancă și al altor bilețele, lucru ce se întâmplă când ei au ora de chimie, în momente diferite ale zilei. Fiecare e nerăbdător să afle ce mesaj a mai primit de la prietenul secret, mai ales Lily, din perspectiva căreia este spusă povestea.

Cu gândul la școală

Oare sunt eu singura sau de fiecare dată când luam vacanța de vară ajungeam să citesc cărți despre povești de dragoste la școală? Până și acum, după mulți ani, am acest obicei se pare!

P.S. Îmi placi este una dintre acele cărți care te fac să devii din ce în ce mai curios. Dai pagină după pagină și citești mesajele celor doi adolescenți și pari să te pui chiar în locul lor. La început, nu știm exact cine este corespondentul secret al lui Lily, dar odată ce aflăm, pare un șoc (chiar dacă eu am realizat singură spre final)! La fel de șocată pare și Lily, dar oare care îi este reacția?

Dacă îți plac cărțile lejere pentru vară care te țin în suspans și care îți permit să te relaxezi și să te amuzi pe alocuri, nu are cum să nu îți placă și această lectură! Este plină de tinerețe, trăiri intense, prietenie, primii fiori ai iubirii și multe alte sentimente frumoase care îți vor pune zâmbetul pe buze! Tu ai citit-o? Cum ți s-a părut? 😘

2018-06-26T14:54:28+00:00

7 Comments

 1. Mihaela Curea June 26, 2018 at 6:14 pm - Reply

  Am văzut de multe ori această carte în librării, dar nu am pus-o în coș, poate data viitoare.

 2. Luca Raluca June 26, 2018 at 9:12 pm - Reply

  Ce carte frumoasa! O sa o caut si eu, chiar ma bucur mereu cand postezi recenzii. :*

 3. Rokolla June 26, 2018 at 11:54 pm - Reply

  O carte specifica tie si un subiect potrivit pentru adolescenti. Sunt convinsa ca cei doi voi ramane impreuna chiar daca in viata reala nu prea se accepta

 4. ion anamaria June 27, 2018 at 10:58 am - Reply

  Foarte misto coperta. Iar subiectul e potrivit tinerilor.

 5. Oana Durican June 27, 2018 at 5:33 pm - Reply

  Da, e o carte speciala, pentru cei carora li se adreseaza. Ce pacat ca generatia mea nu a avut de unde alege cand eram adolescenti! Pe vremuri se scria putin si greoi pentru tineret!

 6. Catalina Coman June 27, 2018 at 10:28 pm - Reply

  Si mie mi-a placut cartea. Este lejera, relaxanta, perfecta pentru vacanta.

 7. Cioată Andrei July 1, 2018 at 1:53 pm - Reply

  Îmi plac foarte mult pozele pe care le faci! Lecturi plăcute, Simona!

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree