Bookish feelings

Cam în fiecare lună mă simt răsfățată și fericită când primesc un nou pachețel Books Express, plin de lucruri interesante care se potrivesc stilului meu. Fie că e vorba de cărticele normale, cu coperte wow, sau cu pagini lucioase și pline de mistere, fie că e vorba de produse de papetărie sau jucărioare trăznite, mereu descopăr ceva nou și fain!

În luna iunie am fost surprinsă din nou de niște articole atât de faine și nu se putea să nu vi le arăt și vouă, pentru că știu cât de mult vă plac lucrușoarele de acest tip! 😊

Ambalaje drăguțe!

Pentru că tot a fost ziua mea de curând, mă gândeam că modul în care arată pachețelele Books Express este demn de cadou pentru cineva drag! Modul în care sunt ambalate pachețelele este foarte frumos și poți alege și tu ambalarea cadou și sigur vei simți un entuziasm mai mare când primești acasă o carte la care visai demult!!

Bullet Journal by Banana Leaves

Știu că am amânat treaba cu bullet journal în ultimele 2 luni, dar cumva voi face să recuperez și să mă revanșez! 😅 Din tematica bujo, am descoperit mai multe agende de acest tip pe siteul BE și mi-au trezit interesul, deoarece doream să testez și un alt model.

Mare a fost mirarea când am văzut ce mare este acest Bullet Journal by Banana Leaves! 😂😂 Nu citisem dimensiunile și de aceea îmi imaginam că este mai mic. Organizarea paginilor este făcută în 2 moduri: foi punctate în prima jumătate și pătrățele de matematică în a doua jumătate.

Mie îmi place că acest bujo este destul de spațios, are pătrățelele mari și îmi permite să experimentez ceva nou. Foile sunt subțirele, așa că nu rezistă pentru orice liner/marker, dar paginile sunt foarte albe și fine așa că e o plăcere să scriu pe ele.

Eu am plănuit să realizez liste diverse în acest bujo tip caiet studențesc (e foarte maleabil) și îmi place la nebunie modelul cu suculenți/exotic de pe copertă, căci tot e la modă acum!😍

Nancy Drew – detectiva mea de suflet

Am adăugat și două cărți în bibliotecă, două minunății pe care vi le voi pune în valoare în postări diferite (sunt așa faine!). Nancy Drew Diaries 11 – The Red Slippers de Carolyn Keene este o carte așa lejeră, numai bună pentru vară și pentru a-ți oferi relaxarea de care ai nevoie!

Simt că misterele mereu reușesc să mă relaxeze, mai ales dacă sunt de tipul cosy-mysteries! Nancy și prietenele ei mă poartă mereu în aventuri frumoase și recomand această serie NDD dacă te afli la început cu lectura în engleză.

Wizards of Once

Cea de a doua carte pe care mi-am ales-o știu că va apărea și la Nemira, în una din zile. Eu mă bucur însă că am prins varianta originală, copertată (era la super preț Wizards of Once) și arată absolut WOW! Este o ediție superbă, MOV!, cu o supracopertă frumoasă de tot.

Titlul și alte desene sunt sidefate, lucesc în lumină frumos (fac valuri valuri) și odată ce înlături supracoperta observi că și coperta este superbă: mov cu gravuri aurii-cupru, așa frumoase (revin cu poze în altă postare, promit!). Cartea e ilustrată pe alocuri și este plină de magie!! 😍

Kit Magnetic Pusheen

Iubesc pisica Pusheen, de care sigur ați auzit! E populară de foarte mulți ani și am prins drag de animațiile, pozele și stickerele cu Pusheen, fapt pentru care am și un ghiozdănel tematic și chiar tricouri! 😆

La “colecție” am adăugat și un Pusheen Magnetic Kit de care m-am îndrăgostit instant. Din seria kiturilor de la Running Press am mai recomandat recent câteva minunății cu Harry Potter sau Fantastic Beasts, dar sunt așa de multe modele interesante încât sigur îți găsești preferatul printre ele.

Kitul cu pusheen include un cartonaș cu 2 fețe frumos ilustrate, pe care poți plasa magneți cu Pusheen și prietenii ei, dar și alte modele hazlii care te ajută să îl decorezi pe Pusheen, să îi pui o pălărie sau o coadă de ponei și să personalizezi pisica așa cum îți dorești!

Eu mi-am adăugat magneții pe frigider, la loc de frunte. Acum îi pot privi ori de câte ori stau în bucătărie!  😄

Întotdeauna mi-a plăcut să decorez prin jur, iar frigiderul e și el plin de magneți și stickere simpatice care îl personalizează într-un mod aparte. Colțul cu Pusheen este și el vesel și colorat așa că îmi oferă o stare de bine când îl privesc.

Sunt curioasă dacă și voi aveți frigiderul plin de magneți și alte amintiri frumoase! Cum vi se pare acest kit și toate noile adiții din biblioteca mea?😃

🦄 Magie, Pusheen, BULLET JOURNAL și Mistere