recenzie carte cronicile din narnia jiltul de argint c.s. lewis editura arthur

Călătorie în lumile copilăriei

Câteodată aș lectura o carte, dar simt că nu orice poveste mă poate relaxa pe deplin. Atunci îmi amintesc că recitirea unor cărți care mi-au plăcut mult în trecut mă va ajuta să călătoresc în una dintre lumile preferate mie.

Așa se întâmplă și cu seria Cronicile din Narnia care mereu reușește să îmi ofere un calm aparte. C.S.Lewis a scris aceste cărți într-o manieră aparte și de aceea ele sunt iubite de copii, părinți și bunici. Senzația de cosyness, lumea magică a Narniei, copilăria prin viziunea autorului sunt grupate foarte frumos și te îndeamnă la visare.

Pe voi ce cărți vă relaxează și vă poartă mereu în lumile ale copilăriei? 😘
recenzie carte cronicile din narnia jiltul de argint c.s. lewis editura arthur recenzie carte cronicile din narnia jiltul de argint c.s. lewis editura arthur recenzie carte cronicile din narnia jiltul de argint c.s. lewis editura arthur recenzie carte cronicile din narnia jiltul de argint c.s. lewis editura arthur recenzie carte cronicile din narnia jiltul de argint c.s. lewis editura arthur recenzie carte cronicile din narnia jiltul de argint c.s. lewis editura arthur recenzie carte cronicile din narnia jiltul de argint c.s. lewis editura arthur