BĂTĂLIA CUPLURILOR – Joc de Societate amuzant pentru iubiți și iubite

batalia cuplurilor joc societate iubiti iubite diverta

Cadoul ideal pentru luna iubirii

Odată cu zilele romantice ale lunii lui februarie ai ocazia să te joci unul dintre cele mai populare jocuri din ultimii ani, dedicate iubiților și iubitelor! 💖

Adus în prim-plan în România de cei de la Diverta, acest joc de societate dedicat cuplurilor este extrem de interesant deoarece îți permite să te joci cu partenerul/partenera de cuplu, dar și alături de alte cupluri! Cele două modalități de joc sunt utile pentru ca tu și cel/cea drag(ă) ție să vă puteți amuza și să vă cunoașteți mai bine, singuri sau alături de cei mai buni prieteni.
Bătălia Cuplurilor a fost în 2017 cel mai bine vândut joc de societate din Polonia, iar conceptul jocului este dedicat exclusiv adulților. Desenele amuzante, glumele și sarcinile pe care trebuie să le faci împreună cu partenerul tău te vor distra nespus de mult!

batalia cuplurilor joc societate iubiti iubite diverta

 

Cum se joacă

Scopul jocului este de a strânge cât mai multe jetoane Cupidon 🏹 care marchează punctajul. În funcție de numărul cuplurilor participante la joc, vei putea apela la 2 versiuni de joc, după cum urmează.

💘 VERSIUNEA 1. Mai multe cupluri. 

Jocul îl va începe femeia din cuplul care este împreună de cel mai puțin timp, iar jucatorii vor înainta câte o poziție atunci când le vine rândul. Urmează celelalte partenere din cuplurile participante, iar după ce termină acestea, le vine rândul bărbaților, în aceeași ordine. Fiecare dintre participanți își poziționeaza pionul pe una din cele două diagonale, scopul este să se ajungă în mijlocul tablei de joc. Se trage o carte și se urmeaza instrucțiunile în funcție de culoarea căsuței în care se află. Dacă porunca este îndeplinită corect, cuplul primește 1 jeton Cupidon.

💘 VERSIUNEA 2. Un cuplu.

Această versiune a jocului presupune ca adversarul să citească instrucțiunile de pe cărțile extrase de celălalt jucător. Participanții mută pionii spre centru câte o poziție și urmează instrucțiunile cărților extrase. Regulile sunt similare celor din versiunea 1. Pentru fiecare răspuns corect jucătorul primește 2 jetoane Cupidon. Ca recompensă, daca un jucător îl ajută pe celălalt să câștige 2 jetoane, va primi și acesta 1 jeton Cupidon.

Toate piesele constituente sunt realizate din materiale de calitate foarte buna. Pachetul include toate elementele de care are nevoie un jucator pentru a duce la bun sfarsit jocul – clepsidra pentru cronometrat, tabla pentru scris, marker pentru tabla si inclusiv o bucata de material pentru a sterge tabla.

💘 Jocul include: o tabla cu două fețe de joc, 8 pioni, 55 de cărți “Cât de bine ne cunoaștem”, 55 de cărți “Ne gândim la același lucru?”, 55 de cărți “Ghicește ce desenez”, 55 de carți “Despre ce crezi că vorbesc?”, 64 jetoane Cupidon, 6 jetoane câștigătoare (pentru jocul în cuplu), o clepsidră, 2 table pentru desenat, 1 tabla “Învâ1rte sticla”, 2 markere, o bucata de material pentru șters tablele pentru desenat, 48 de vouchere (pentru jocul in cuplu), instrucțiuni de joc.

batalia cuplurilor joc societate iubiti iubite diverta

💘 Experiența mea de joc

Am jucat acest joc de societate de câteva ori împreună cu iubitul meu și am fost surprinsă de câteva aspecte. Vă las și vouă o listă ajutătoare care chiar este adevărată despre acest joc super fain! 💑

 • este ușor de înțeles (mai ales dacă ai mai jucat jocuri precum ar fi Activity);
 • e realizat din materiale calitative, e plin de culoare și imagini simpatice și fun realizate de celebrul caricaturist Andrzej Mleczko.
 • jocul pentru cuplu nu este așa lung, dar variază în funcție de cărțile extrase;
 • este extrem de amuzant! Nu mă așteptam să râd cu prietenul meu așa mult! Chiar au fost niște situații distractive și mă bucur că acest joc ne-a transmis starea de veselie!
 • te ajută să afli cât de bine îl cunoști pe celălalt;
 • te ajută să descoperi lucruri noi despre celălălalt și chiar și despre tine;
 • nu este atât de deochiat pe cât îmi imaginasem (doar câteva cărți cu sex sunt incluse într-un pachet din cele 4).

Eu sunt foarte mulțumită de acest joc și înțeleg de ce a fost și este așa popular! Abia aștept să îl mai joc și sunt curioasă dacă va fi amuzant sau ciudat să îl joc și cu alte cupluri. 😂😂😂

Voi ce părere aveți despre acest joc de societate? Vă atrage atenția? Obișnuiți să vă jucați boardgames de acest tip? 😘😘😘

batalia cuplurilor joc societate iubiti iubite diverta

Nu ne băteam, doar ne distram. 😃 Nu susținem violența.

batalia cuplurilor joc societate iubiti iubite diverta batalia cuplurilor joc societate iubiti iubite diverta batalia cuplurilor joc societate iubiti iubite diverta

BĂTĂLIA CUPLURILOR – JOC DE SOCIETATE AMUZANT PENTRU IUBIȚI ȘI IUBITE

2019-02-20T11:32:46+00:00

14 Comments

 1. Loredana February 15, 2018 at 11:47 am - Reply

  Cat m-am amuzat aseara cand m-am uitat la clip cu sotul meu! Raspundeam si noi la intrebari…chiar e interesant jocul si aduce cu Activity putin.
  E super misto de jucat si in mai multe cupluri, cu siguranta distractia e si mai mare!

 2. Alexa Carmen February 15, 2018 at 2:21 pm - Reply

  Foarte tare ideea!!! Trebuie sa-l caut si eu <3

 3. Aly February 19, 2018 at 11:54 am - Reply

  Multumim de recomandare. Chiar vreau sa il iau si eu sa il jucam.

 4. kleo February 21, 2018 at 4:59 pm - Reply

  suna tare bine, cred ca o sa cumpar si eu acest joc 😀 multuuuu

 5. Luca Raluca February 21, 2018 at 4:59 pm - Reply

  Doamne ce articol fain! Imi place mult aceasta idee! Pozele sunt superbe! :*

 6. Iulia's Corner February 22, 2018 at 12:58 am - Reply

  Noua ne plac mult jocurile de societate, asa ca o sa il avem in vedere, cu siguranta, si pe acesta. Pare tare amuzant :))

 7. Anca February 22, 2018 at 10:50 am - Reply

  Foarte tare! Vreau si eu, doar ca al meu nu e asa deschis la astfel de activitati😯

 8. Mihaela Curea February 22, 2018 at 3:36 pm - Reply

  O să-l iau și eu să ne jucăm cu finii noștri, ce o să ne mai distrăm! Multumim de recomandare, până acum nu am auzit de el.

 9. Andreea Voivozeanu February 22, 2018 at 7:06 pm - Reply

  M-ai convins sa cumpar si eu jocul pentru ca e prea haios :)))

 10. Rokolla February 22, 2018 at 9:38 pm - Reply

  Ar fi chiar interesant sa pot juca un joc de societate. N-am mai facut-o de mult timp si ar fi o provocare sa jucam in 2

 11. Catalina Coman February 22, 2018 at 11:01 pm - Reply

  Ce fain pare jocul. Cred ca o sa il iau si eu. Pare o modalitate tare frumoasă de relaxare

 12. Butterfly February 23, 2018 at 10:06 am - Reply

  Foarte amuzant jocul, trebuie sa il iau si eu, si noi obisnuim sa jucam board game.

 13. Alice traveler February 23, 2018 at 12:40 pm - Reply

  Îmi place foarte foarte mult ideea. Am sa caut acest joc… Mersi f mult de recomandare. Sunt mare adepta jocuri de societate.

 14. Claudia December 25, 2019 at 7:48 pm - Reply

  După ce joci de cateva ori, mai este distractiv? Deja stii raspunsurile si intrebarile

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree