Hey guys! Cum vă găsește anul în materie de lecturi? Eu nu am avut timp să citesc pe cât de mult mi-aș fi dorit în ultimele 2 luni, dar sper să recuperez. Nu puteam să ratez momentul de a vă vorbit despre niște lecturi faine pe care le-am primit la final de decembrie de la Books Express. 😍

Deoarece pe acest site găsesc multe cărți în română, engleză și alte limbi, am posibilitatea să mă pierd printre lecturi atunci când mă gândesc ce să mai citesc.

Fairy tale packaging

Ca de fiecare dată, dragii de la Books Express au ambalat cărticelele mele foarte frumos, pentru ca eu să fiu și mai entuziasmată de alegerile mele! Ambalaj cu note muzicale, cuvinte de suflet, fundițe faine, stickere cadou, toate se regăsesc într-un pachețel de acest tip (nu uitați să bifați opțiunea de împachetare cadou atunci când comandați).

Manga Sailor V

Știți foarte bine cât de entuziasmată devin atunci când vine vorba de manga! Aceste benzi desenate japoneze mereu mă înveselesc și îmi dau o stare de bine. Mai ales cele cu personajele Sailor Moon. 😊

Fiindcă seria cu Sailor V este o serie auxiliară formată doar din 2 volume (inițial au fost 3, dar au transformat seria în 2 volume cu ediția aniversară), m-am gândit că ar fi numai bună de lecturat în această perioadă.

Spre deosebire de Sailor Moon, în aceste 2 cărți ilustrate am regăsit mai multe lupte diverse pe care supereroina le duce cu diverși rivali. Pe plan sentimental, Minako Aino, tânăra care se transformă în Sailor V, este extrem de amuzantă pentru că se amorezează de toți băieții frumoși (la fel ca și Usagi, Sailor Moon).

Cu toate că doream să am parte și de o poveste de dragoste între Venus și un alt personaj, nu prea s-a întâmplat acest lucru, decât pentru o perioadă foarte scurtă de timp.

Seria Sailor Moon mereu m-a impresionat prin cuvintele de suflet pe care le aveau personajele și prin trăirile acestora. Le-am regăsit și de această dată, dar mai reduse, amuzamentul și bătăliile contra răului fiind cele mai des prezente. 😄

Per total eu am fost exterm de mulțumită de seria Sailor Venus, fiind o serie foarte frumoasă, plină de acțiune, comedie și un pic de romantism. Mi-au plăcut la nebunie paginile colorate și lucioase de la începutul fiecărei manga și vă recomand și vouă să testați o bandă desenată japoneză, mai ales dacă v-a plăcut serialul Sailor Moon! 😘

Sunt curioasă dacă ați citit vreodată o manga și ce recomandări aveți pentru mine la acest capitol. 😘 😘 😘 

Puternica Wonder Woman

Încă neterminată, această carte are un început promițător. Am auzit multe păreri bune despre această lectură și era puțin probabil să nu vreau să o citesc. În primul rând, este scrisă de Leigh Bardugo al cărui stil de a scrie mereu mi s-a părut extrem de interesant (vă recomand seria Grisha).

În al doilea rând, am văzut filmul Wonder Woman și pot spune că acum este unul dintre super eroii mei preferați! Cu toate ca o plăceam și înainte, nu apucasem să o văd în acțiune așa cum mi-aș fi dorit.

Sunt tare curioasă ce se va întâmpla până la finalul cărții. Mitologia, drama, prietenia și sacrificiul sunt cu siguanță prezente în Wonder Woman iar cuvintele de suflet își au locul încă de la început.

Presimt că va fi o favorită pentru mine și sunt curioasă dacă voi ați citit cartea sau dacă ați văzut filmul. 😃😘