LANSARE Istoria alternativ a literaturii române în BENZI DESENATE | 25 noiembrie ROMEXPO

10 ani. Atât a durat să publicăm unul dintre cele mai hazlii proiecte din literatura română: adică Istoria (alternativă a) literaturii române în benzi desenate. Făcut, parțial, pe bursă de creație de la Uniunea scriitorilor din România și cu un dosar de presă aproape la fel de mare ca volumul însuși.

În cele din urmă, însă, așa cum se întâmplă în poveștile cu zâne bune și elfi care îți arată drumul prin pădure, un publisher cu super-pedigree, pe numele său Univers, ne-a tras de mânecă, ne-a pus să scoatem proiectul din sertar, să-l ștergem de pânză de păianjen și ne-a ajutat să-l scoatem în lume. Bravo lor!

Sâmbătă, 25 noiembrie, așadar, de la ora 15.00, planetele se aliniază, finally, și noi lansăm această carte inedită la Gaudeamus 2017. Voia-bună, poantele și autografele sunt, bineînțeles, la pachet. Și, cine știe, poate și câteva surprize!

Invitaţi: 

Alex Tocilescu, scriitor
Octav Avramescu, librăria Jumătatea plină

Evenimentul pe Facebook.

Dacă mergeți la târgul de carte GAUDEAMUS din București (ROMEXPO), puteți să vă opriți și la lansarea acestei benzi desenate foarte interesantă. Voi reveni cu mai multe detalii pe viitor, dar până atunci vă las niște imagini în premieră primite de la Luca Dinulescu. 😄

2017-11-18T21:00:55+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree