Educate Yourself

Centrul de dans Total Dance Center din Constanța a organizat în weekendul trecut un flashmob foarte interesant. Acesta s-a desfășurat sâmbătă și duminică, în fața Cazinoului și în fața Muzeului de Istorie.

Tematica flashmobului a pus accent pe lectură și pe libertatea de exprimare a tinerilor. Echipa TDC susține tinerii și îi orientează spre creație și îi susține în exprimarea propriilor idei. În ziua de azi mulți avem teama de a ne exprima ideile lucru ce ne-a fost indus de multe ori fie de familie, fie de educația strictă primită la școală.

Este bine să ținem cont de educația primită de la cei din jur, dar să nu uităm să ne educăm și noi la rândul nostru: citind, dansând, exprimându-ne gândurile fără restricții și temeri. Think outside the box!!

P.S.: În cele două zile am avut parte de două momente neașteptate: un eveniment numeros organizat la Cazino, care s-a intersectat cu flashmob-ul, și muzica de vioară de la Muzeu, care ne-a amuzat timp de 5 minute. Dansul domnului de la Muzeu a fost cireașa de pe tort. 😂