Bună dragilor! Fie că ați început școala, liceul sau vă pregătiți de facultate, goana după papetărie nu se termină niciodată, mai ales în primele luni! 😂 M-am gândit, împreună cu cei de la Diverta, să vă oferim niște idei de produse care v-ar face viața mai frumoasă și mai ușoară în zilele lungi și plictisitoare de la școală! A zis cineva ceva de ghiozdane și caiete cât mai colorate și vesele?!?! 😍😍😍

De ce să alegi produse de la Diverta

Probabil că știți că Diverta vă oferă o gamă largă de produse frumoase și utile, dar dacă nu ați fost în magazinele Diverta nu veți realiza că puteți găsi acolo atât de multe lucruri faine!!

Țin minte că Diverta este unul dintre primele magazine de acest tip din orașul meu și mereu mergeam acolo ca să mă uit la cărți, manga, jucării, penare, pixuri și alte nebunii!

De-a lungul timpului aceștia au încercat să adune laolaltă produse cât mai interesante și căutate de clienți, lucru care le-a și ieșit. Poate că nu veți găsi chiar orice doriți, dar eu am reușit să plec cu brațele pline de la ei (mai exact, cu ghiozdanul plin) și sunt sigură că dacă aveam ocazia, nu mă opream doar la acest haul. 😂😂😂

 

Ghiozdanul Botany

Prima dată când schimbi anul școlar, intri la liceu sau la facultate vei sta cu gândul la momentul acela genial când vine toamna și apar în magazine o grămaaaaadă de produse de papetărie!! Întotdeauna acesta a fost momentul meu preferat când venea vorba de începerea unui nou capitol școlar.

Dacă nu știați, eu am terminat masterul în 2015, așa că am ieșit de mult timp de pe băncile facultății. Cu toate acestea, pasiunea mea pentru papetărie nu a dispărut și nu cred că va dispărea vreodată! 😂😂 Vă invit de pe acum la viitoarele prezentări ale produselor de papetărie pe care le am.

Revenind la primul pas pe care trebuie să îl faceți când vă pregătiți de noul an școlar. Dacă v-ați săturat de ghiozdanul anterior, ar fi cazul de unul nou! Trebuie să vă asigurați că aveți un ghiozdan nu o geantă de umăr (excepție pentru zilele când cărați extrem de puține lucruri) ca să vă scutiți spatele de viitoarele probleme ce pot apărea (been there, done that).

Ultimul ghiozdan pe care l-am avut a fost decent, dar și-a dat duhul la ultimele forjări (mai ales când am cărat laptopul cu el). Acum am zis să îmi aleg un ghiozdan simpluț, dar care îmi oferă confortul necesar pentru momentele când o să car multe obiecte grele cu mine (agende, caiete, laptop, tabletă, acuarele etc.).

Alegeți un ghiozdan cu o greutate <1kg! Un adolescent (și nu numai) ar trebui să care un ghiozdan care are între 3-5 kilograme. De asemenea, ghiozdanul ar trebui să aibă un sistem de ventilație ca să nu îți transpire spatele, să aibă baretele ajustabile, să fie bine compartimentat, să stea cât mai lipit de spate și, desigur, să fie cât mai pe gustul vostru!

Ghiozdanul Botany întrunește toate condițiile enumerate și mai sunt și multe alte ghiozdane de acest tip care să fie cât mai bune pentru mersul la școală sau pentru momentele când cari greutăți mai mari.

Penarul

Aproape în fiecare am schimbat unul sau două penare. Uneori din nevoie, pentru că se murdăreau, alte dăți din dorința de a avea unul nou simpatic. La Diverta am găsit acum un penar înflorat foarte frumos de la Herlitz. Este extrem de ușor și destul de încăpător pentru instrumentele de scris principale pe care le-aș folosi.

Îmi place mult materialul și combinația de culori verde mentăroz și floricelele simt că este porivită pentru fete.

Markere Stabilo

Dacă nu sunteți fani ai organizării, ar fi bine să vă apucați din timp de acest lucru. Nu aveți nevoie de organizare strictă, dar markerele ar putea să vă ajute foarte mult. Cu ajutorul lor evidențiați părțile importante din caiete și reușiți să găsiți mai apoi fix ce vă interesează.

Setul de 4 markere Stabilo Boss în culori pastel mi se pare foarte fain și cred că este potrivit pentru cei care nu doresc markere în culori extrem de pronunțate. Eu sunt fană a ambelor tipuri de markere, așa că mi-am luat și un marker Stabilo roz fosforescent. 😀

Finelinere Stabilo

Alături de textmarkere, în noul an școlar, ar trebui să aveți pixuri normale, creioaneo gumăo bandă corectoarefoarfecelipici și finelinere pentru a putea scrie în culori diverse când luați notițe.

Seturile de finelinere Stabilo mi se par printre cele mai populare și bune. Eu am mai folosit finelinere de la Stabilo așa că doream să iau un set de bază care conține 10 culori esențiale pentru la școală. Dacă aveți buget, puteți profita și de reduceri la seturile mai mari. Sunt geniale!! 😍

Să trecem la caiete, carnețele și agende

Partea cea mai grea pentru mine este de obicei alegerea maculaturii. M-am săturat de-a lungul timpului de modelele repetitive pentru caiete și de aceea m-am gând să vă prezint o alternativă mult mai bună.

Puteți alege caiete de tip agendă care să vă înfrumusețeze zilele grele de la școală. Alegeți-le pe cele mai groase dacă le puteți folosi pentru mai multe materii la un loc și evitați copertele cartonate și tari atunci când aveți prea multe materii într-o zi. Puteți alege agende cu o copertă mai moale și puteți vedea că eu am găsit muuuulte caiete de acest tip.

De asemenea, puteți combina agendele cu niște caiete decorate frumos pentru a nu căra prea mult în ghiozdan. Orice ați alege, important este să vă reprezinte stilul și să vă facă ziua mai frumoasă!

Agende și carnețele

Vă recomand să aveți cu voi fie 1-2 carnețele mici pe care să notați lucrurile importante, fie o agendă mică așa cum este cea cu flori și căprioare. Tot ce notați în aceste carnețele va fi mai ușor de urmărit în fiecare semestru și vă veți organiza mai bine.

Mie îmi place să îmi notez lucrurile importante on-the-go și mai apoi să le trec pe curat acasă, pe o agendă mai mare. Ca exemplu puteți vedea agenda Butterfly de la Herlitz. Este o agendă normală, cu un print frumos și foi de tip dictando. La final are și un buzunar unde îți poți ține bilețelele sau stickerele.

Vă invit să vedeți clipul în care vă prezint mai îndeaproape produsele de papetărie pentru școală! M-am distrat foarte mult alegând produsele și gândindu-mă cam ce ar fi esențial pentru adolescenții care merg la liceu sau facultate. Cu toate că nu îmi este dor de școală, tot strâng multe agende, caiete și instrumente de scris și chiar le folosesc! Ocazional mai pun mâna și pe stilou iar lumea zice că sunt ciudată. 😂😂😂

 

BACK to SCHOOL cu Diverta 📒📔 HAUL PAPETĂRIE