carnetel flamingo creion unicorn gume sters animale stickere moses

Atunci când ești pregătit de drum și dorești să stai organizat, ar trebui să te asiguri că ai cu tine ustensilele care să te ajute, nu să te încurce. Renunță să cari obiecte prea mari sau prea multe, deoarece îți vor îngreuna sarcinile, mai ales dacă acest lucru se întâmplă zi de zi.

Sunt multe metode ca să rămâi organizat atunci când ești plecat de acasă, însă eu am zis să îți prezint doar câteva dintre cele care mie mi-au trecut prin minte. ^_^

1. Folosește un notebook de buzunar

Nu te orienta spre agendele voluminoase atunci când pleci în oraș. Sunt sigură că este foarte drăguț să ai bullet journalul după tine, însă acesta poate fi greu de manevrat, mai ales dacă te fâțâi dintr-un loc în altul.

Un notebook mic, un carnețel de buzunar sunt salvările tale. Eu am un carnețel mic cu flamingo de la Moses pe care mi l-au trimis cei de la LEX Shop. Este liniat și încape chiar și în cea mai mică geantă a mea. Îl pot lua oriunde și oricând pentru a-mi nota planurile pe care le am. La final de zi pot trece în agenda mare ce este relevant, așa că totul este perfect. 😀

carnetel flamingo creion unicorn gume sters animale stickere moses

2. Alege stickere utile pentru marcarea ideilor

Cu un set de stickere alături de carnețelul tău vei putea să marchezi mai bine ideile importante pe care le notezi. În acest mod vei găsi ușor notițele importante și vei ști ce trebuie luat în considerare. Nu doar atât, dar stickerele și post note-urile fac organizarea mai distractivă!

Eu am setul de stickere Happy Me plin cu stickere diverse pe care le pot folosi nu doar pe un carnețel, ci și pe felicitări sau cadouri. Mi se par foarte simpatice și cred că este util faptul că pot rupe câte o pagină pe care să o iau cu mine oriunde doresc. ^_^

carnetel flamingo creion unicorn gume sters animale stickere moses

3. Papetărie minimalistă

Articolele de papetărie micuțe sunt perfecte pentru când dorești să fii organizat atunci când ieși din casă. Carnețelele, stickerele de dimensiuni mici, gumele de șters mici, pixurile cu mai multe culori, creioanele ușoare, sunt doar câteva idei de articole de papetărie care te pot ajuta atunci când nu vrei să îți umpli buzunarele sau geanta.

Obiectele micuțe de acest tip sunt utile și simpatice tare, așa că orice iubitor de stationery va fi încântat să adauge la “colecția” lui niște obiecte de dimensiuni reduse.

Gumele de șters cu animăluțe în miniatură sunt utile pentru a fi luate oriunde. Sunt atât de simpatice și încap în buzunar sau în geantă.

carnetel flamingo creion unicorn gume sters animale stickere moses

4. Folosește un creion pentru notițe și schițe

Cel mai ușor pentru a nota ce dorești este să folosești un creion. Dacă greșești ceva sau te răzgândești, poți șterge ușor cu ajutorul unei gume de șters, fie ea una normală sau în miniatură. Creionul poate fi unul mecanic, însă eu mă folosesc acum de un creion cu radieră unicorn care este hazliu de tot. Are pe post de coadă un fulg și e atât de colorat și vesel!!

carnetel flamingo creion unicorn gume sters animale stickere moses

5. Alege articole de papetărie hazlii

Nu oricine este înnebunit după organizare, dar acest proces poate deveni mai plăcut atunci când te folosești de articole de papetărie hazlii sau care sunt pe gustul tău. Un carnețel cu filmul tău preferat, o radieră cu maimuță, un pix cu animăluțe, orice obiect amuzant și minimalist care să îți înveselească procesul de organizare on the go este recomandat!

Sper că te-am putut convinge că organizarea este distractivă. Vor fi multe momente când organizarea își va spune cuvântul și te va salva de multe încurcături. Mintea îți poate juca feste, însă ce e scris negru pe alb nu are cum să te mintă. 😀