Gen: Pentru copii, Carte ilustrată, Umor, Aventură, Mistere
Format: Copertată
Număr de pagini: 24
Format: 160 x 230 mm
Text: Maria S. Barbo
Traducător: Simona Luncașu
Ilustrații: Duendes del Sur
Data apariției: 2017 || Editura Corint Junior

Sinopsis:
Gașca Mistere SRL a pornit la vânătoare de comori, numai că exact când mai aveau puțin și găseau prada, Scooby-Doo a dispărut. Să-l fi răpit oare un pirat-fantoma?

Depinde numai de gașcă să rezolve misterul și să-l găsească pe Scooby!

Colecţia Acum şi eu citesc cu Scooby-Doo! îşi propune să încurajeze lectura în rândul copiilor din clasele primare şi nu numai, alături de Scooby, Shaggy, Fred, Velma şi Daphne. Fie că descoperiţi indicii, fie că învăţaţi cum să fiţi detectiv sau cum să nu vă mai fie frică de fantome şi monştri, citind cărţile din colecţie veţi descoperi plăcerea lecturii şi spiritul de aventură.

Rating: 4/5

Scooby-Doo, albinele, fantoma și comoara din parc

Am citit acum ceva vreme Scooby-Doo și Cavalerii Groazei și mi s-a părut foarte hazlie. M-am întors din nou la vremurile copilăriei, de această dată într-o nouă aventură din seria Scooby-Doo, denumită Comoara Piratului.

Cei 5 prieteni care alcătuiesc Gașca Mistere SRL se află la un picnic relaxant. Nimic nu este relaxant și lipsit de peripeții atunci când Scooby, Shaggy, Daphne, Velma și Fred sunt în același loc! În timp ce toată lumea se relaxa, Velma citea o carte în care descoperă povestea unei comori care se află în parcul lor. Gașca devine curioasă de comoară și pornește în căutarea ei folosindu-se de harta din interior.

Cu toate acestea, vestea că ar exista o fantomă care are grijă de comoară nu îi încântă pe Scooby și Shaggy iar de aici pornește toată nebunia!

M-am amuzat foarte mult când am văzut cum Scooby dă peste un cuib de albine și mai apoi se sperie de fiecare lucru de care se împleticește. Totul însă se termină într-un mod foarte frumos, Scooby reușind să împace albinele și să descopere comoara ascunsă în parc!

Dacă sunteți fani ai lui Scooby-Doo trebuie să descoperiți și voi care era comoara pe care Scooby dă din întâmplare! 😁