recenzie carte scooby doo cavalerii groazei


Gen: Pentru copii, carte ilustrată
Vârsta: 7 ani +
Format: Copertată
Număr de pagini: 32
Format: 150 x 200 mm
Data apariției: 2017 || Editura Corint Junior

Sinopsis:
Scooby-Doo și gașca sunt prinși într-un castel Înfricoșător. Acolo dau peste vrăjitoare, mumii și cavaleri cu săbii strălucitoare.Fir-ar să fie! Ce va face Scooby?

Colecţia Acum şi eu citesc cu Scooby-Doo! îşi propune să încurajeze lectura în rândul copiilor din clasele primare şi nu numai, alături de Scooby, Shaggy, Fred, Velma şi Daphne. Fie că descoperiţi indicii, fie că învăţaţi cum să fiţi detectiv sau cum să nu vă mai fie frică de fantome şi monştri, citind cărţile din colecţie veţi descoperi plăcerea lecturii şi spiritul de aventură.

 

Rating: 5/5

recenzie carte scooby doo cavalerii groazei

Castelul bântuit

Recunosc că a trecut cam mult timp de când nu m-am mai uitat la Scooby-Doo, unul dintre desenele mele preferate din copilărie. Mulțumită celor de la editura Corint Junior, am reușit să particip la un nou caz misterios și amuzant alături de personajele mele dragi: Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Velma și Daphne.

Cei 5 prieteni călătoreau cu Mașina Misterelor când s-au trezit din senin cu probleme la mașină. Norocul lor a fost castelul aflat în zonă, loc unde au mers pentru a cere ajutor. În momentul în care gașca intră în castel, descoperă că acesta este cam…bântuit! Shaggy și Scooby o iau la fugă de frică și în goana lor nebunească vor da peste o vrăjitoare, un vampir, o mumie și mulți alții!

recenzie carte scooby doo cavalerii groazei

Mâncarea face totul să fie mai bine

A fost tare hazliu să asist la momentele când Scooby și Shaggy se sperie aproape fără un motiv întemeiat pentru ca la final să își aline frica de dinainte cu o porție bună de tort! Da, ați auzit bine! Cei care s-au uitat măcar o dată la Scooby-Doo, știu bine că mâncarea este cea mai mare fericire pentru grupul format din Scooby și Shaggy.

Lectura aceasta este potrivită pentru copiii care au 7 ani + (dar și pentru cititorii mai mici) și este o călătorie rapidă, dar plină de amuzament și culoare împreună cu gașca de 5 prieteni care se confruntă nu cu fantome ci cu o neînțelegere. Oricum, totul este bine când se termină cu bine așa că nu avem de ce să ne facem probleme. 😅