carte frumoasa bestia biblioteca ilustrata disney editie colectie stickere

Titlul original: Beauty and the Beast
Gen: Carte ilustrată, Povești, Cărți pentru Copii
Format: Copertată
Număr de pagini: 112
Format: 290 x 240  mm
Data apariției: 2017 || Editura Litera

Sinopsis:
„Adultii sunt doar niste copii care au crescut mari!“ – Walt Disney

Universul filmelor Disney prinde viata din nou intr-o colectie de carti ilustrate in care isi spun povestea cei mai iubiti eroi ai tuturor timpurilor. Biblioteca ilustrata Disney ii va fermeca pe copii si pe parinti deopotriva, oferindu-le bucuria de a redescoperi peste ani o comoara nepretuita.
Pentru a salva viata tatalui ei, tanara Belle accepta sa ramana inchisa pentru totdeauna in castelul fermecat al Bestiei. Va reusi oare monstrul sa-i castige dragostea si sa indeparteze vraja pe care o vrajitoare a aruncat-o asupra lui drept pedeapsa pentru cruzimea de care a dat dovada in trecut?

Rating: 5+/5

carte frumoasa bestia biblioteca ilustrata disney editie colectie liliac

O poveste veche de când lumea

Frumoasa și Bestia a devenit una dintre poveștile mele preferate și în ultimele luni m-am bucurat să văd filmul cu același nume și să îmi completez albumul cu stickere realizat după film. Acum am lecturat și cartea ilustrată și pot spune că voi dormi fericită cu gândul la dansul lui Belle cu Bestia.

Această ediție de colecție de la Editura Litera face parte din colecția Biblioteca ilustrată Disney și este a doua carte din această colecție pe care eu o dețin. Mi se pare absolut superbă și o recomand tuturor copiilor și fanilor Beauty and the Beast.

carte frumoasa bestia biblioteca ilustrata disney editie colectie

Povestea de dragoste a lui Belle și Bestia

Povestea cu Frumoasa și Bestia este una simplă și frumoasă, plină de magie, iubire și haz. Belle este o tânără fată care e îndrăgostită de lectură. Tatăl ei, Maurice, este un inventator amuzant care nu e văzut cu ochi buni de sătenii care nu înțeleg posibilitatea progresului.

Cât timp Maurice o are alături pe Belle, el este extrem de fericit, însă Belle visează la ceva mai mult. În momentul în care fata pleacă să își salveze tatăl aflat la un castel ferit de ochii lumii, povestea noastră începe să capete contur.

Belle descoperă Bestia și între cei doi se va crea o poveste de dragoste minunată. Cu toate acestea, pericolele sunt la tot pasul iar Bestia riscă să își piardă viața.

carte frumoasa bestia biblioteca ilustrata disney editie colectie liliac

Mi-a plăcut la nebunie această poveste și v-o recomand cu mare drag. O să vă îndrăgostiți și voi de personaje la fel de mult ca și mine. Este o poveste pentru toate vârstele, care te unge la suflet și care ne învață că dragostea nu ține cont de aparențe.

carte frumoasa bestia biblioteca ilustrata disney editie colectie liliaccarte frumoasa bestia biblioteca ilustrata disney editie colectie liliac

Puteţi găsi această carte la librăria online Libris! După cum majoritatea ştiu, pe site-ul Libris se pot găsi carti online, Libris fiind o librarie online ce oferă cititorilor accesul atât la cărţi în română, cât şi la carti in engleza. Puteţi găsi la această librarie aproape orice carte vă doriţi.