carte doamna si vagabondul disney

Gen: Carte ilustrată, Carte pentru copii, Povești
Format: Buretată
Număr de pagini: 48
Traducere din limba engleză de Aloma Ciomâzgă-Mărgărit
Format: 215 x 210 mm
Data apariției: Februarie 2016 || Editura Litera Mică
Cumpără Doamna și Vagabondul

Sinopsis:
În aceeași colecție: – Noapte bună, copii! Bambi (vol. 1) – Noapte bună, copii! Pinocchio (vol. 3) – Noapte bună, copii! 101 dalmațieni (vol. 4) – Noapte bună, copii! Peter Pan (vol. 5) – Noapte bună, copii! Pisicile aristocrate (vol. 6)

Rating: 5/5

carte doamna si vagabondul disney

Dragostea nu ține cont de nimic

Tuturor ne plac poveștile clasice ale copilăriei, întrucât ne-au încântat când eram mici, acum ne retransmit acele sentimente dragi, de care tindem să uităm de multe ori.

O poveste care mi se pare simpatică tare este Doamna și vagabondul, protagoniștii noștri fiind din lumea animalelor. Avem parte de o poveste de dragoste foarte frumoasă care se înfiripă între o cățelușă de rasă pe nume Doamna, și un câine al străzii denumit Vagabondul.

carte doamna si vagabondul disney

Modul în care cei doi se apropie te încălzește la suflet, și te face să realizezi că dragostea ar trebui să fie mult mai simplă decât este în unele momente. Dragostea nu ține de rasă, avere sau statut, iar dacă ea este una adevărată ar trebui să aibă și un final fericit.

Mi-a plăcut să recitesc această poveste minunată și să urmăresc ilustrațiile încântătoare a celor de la Disney.

O carte plină de voie bună, culori plăcute și personaje care îți vor încălzi sufletul pe nesimțite, așa cum se strecoară și dragostea: tăcut, fără zgomot.