carte te iubesc zi si noapte editura pandora m

Titlul original: I love you night and day
Gen: Carte ilustrată, Pentru copii
Format: Paperback
Număr de pagini: 32
Format: 240 x 270 mm
Traducător: Luminița Gavrilă
Ilustrator: Alison Brown
Data apariției: 2015 || Editura Padora M

Sinopsis:
Te iubesc grozav, te iubesc în gura mare
Le-arăt tuturor cât te iubesc de tare.
Un tandru mesaj de iubire necondiționată însoțește un ursuleț și un iepuraș de-a lungul unei zile.
Această carte minunat ilustrată este perfectă pentru petrecerea bebelușului, Ziua Mamei, Valentine’s Day și pentru toate ocaziile în care vrem să ne arătăm iubirea față de cei dragi!

Rating: 5+/5

carte te iubesc zi si noapte editura pandora m

Te iubesc neîncetat

Nu multe sunt cărțile cu ilustrații și versuri care au reușit să mă atingă la suflet așa cum a făcut-o Te iubesc zi și noapte de Smiriti Prasadam-Halls. Este o carte absolut minunată care încă de dinainte să o deschizi te atrage în universul ei magic și blând.

Prin ilustrațiile superbe realizate de Alison Brown, această carte reușește să ne invite într-o lume a dragostei pure, expusă prin versuri scurte și simple, ce ilustrează micile momente care ne apropie de cel drag.

Personajele care ne poartă în această lume a iubirii sunt un urs mov și un iepuraș bleo care ne încântă cu voia lor bună.

“Te iubesc grozav, te iubesc în gura mare
Le-arăt tuturor cât te iubesc de tare.”

carte te iubesc zi si noapte editura pandora m

Din toată inima te iubesc – negreșit

“Din toată inima te iubesc – negreșit
De la început până la sfârșit.”

Cu fiecare pagină ilustrata, cu fiecare vers, am simțit o bucurie imensă, și consider că această carte este foarte bună pentru copii. Nu doar că vor face cunoștință cu două personaje care îți sunt dragi instant, dar vor avea parte și de mici învățăminte despre iubire, indiferent dacă este vorba de iubirea partenerului, a familiei sau a unui prieten bun.

carte te iubesc zi si noapte editura pandora m

Te iubesc cât e oceanul de adânc…

“Te iubesc cât e oceanul de adânc
Iubirea mea luminează
Unde caracatițele visează.”

Cu fiecare filă pe care am dat-o mai departe, am descoperit câte o mică poveste în care locurile plăcute, care îți liniștesc sufletul, sunt nelipsite. Alături de mici animăluțe simpatice, am călătorit prin povestea de iubire a celor două personaje, care m-au plimbat pe uscat, în lumea acvatică, și mai ales în sufletul lor.

Dacă doriți să luminați ziua cuiva, sunt sigură că o cărticică de acest fel va reuși să exprime sentimentele pe care le purtați pentru cel drag vouă. Vă recomand cu mare drag această poveste simplă dar plină de sentimente. Dansați prin ploaie ca niște broscuțe, înotați alături de pești, stați întinși pe iarbă la apus, dar mereu mereu nu uitați să îi spuneți celui iubit ce aveți de spus. ^_^

P.S.: Coperta este cu adevărat superbă!! Atât de magică.